Gőzerővel folyik a traktorfejlesztés a jánoshalmi székhelyű Renner Bt.-nél. Az utolsó engedélyek, minősítések beszerzésre van h cég jánoshalmi telephelyén tucatnyian dolgoznak jelenleg is a sorozatgyártás feltételeinek megteremtésén. A traktor 40 százalékban tartalmaz Magyarországon gyártott alkatrészeket, Dr. Renner Tamás elmondta, ennek az aránynak a növelése a fő cél, leginkább a fődarabok, a motor és a hajtáslánc esetében lenne erre a legnagyobb szükség.

Forrás: erdo-mezo.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Mint minden sorozatgyártásnál , itt is van alsó gazdaságossági határ amely számú értékesítés alatt a termelés veszteséges.
Az erőgép piac kínálati oldala igen erős.
eszegfu
Valóban összeszerelve mondják rá, hogy "magyar" termék. Sajnos bevallásuk szerint is az alkatrészek 40 %-a magyar és most a fődarabokra (pl. motor, hajtáslánc, stb.) keresnek magyar gyártókat. Kb.ez a fülkés traktor 10 millió Ft-ba kerül, ennél jóval olcsóbbak más márkáju traktorok (3.100-6.000 eFt között), tehát kérdés lesz ennek piaca akár csak belföldön is? Nem értek hozzá, de az a fülke nem tul szerencsés... ez ugyan megvéd az esőtől, bár esőben nem tudnak dolgozni a sártól, melegben viszont megfőnek az emberek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.