Az egészségbiztosító közlése szerint az SMA-s betegek kérelmeinek több mint felét pozitívan bírálták el, tavaly 1,2 milliárdot költöttek erre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Szóval, kimondták egy 6 éves kislányra a halálos ítéletet!
kereső
Akkor most ismételten qrvára demagóg leszek: 2018-ban 1,2 milliárd forint 38 beteg emberre.A másik 38 beteg emberre már nem jutott ugyanennyi. Mennyi is lenne ez összesen? 2,4 milliárd?
Akkor most számoljunk szépen: eszéki ( Horvátország) foci csapata 5 milliárd Ft, a komarnoi stadion 22 milliárd Ft-úgy tudom,hogy még mindig Szlovákiához tartozik, a dunaszerdahelyi fociklub megközelitőleg ugyanennyi, az éves költségvetési tartalékból a pécsi foci csapat 980 millió,(2019!), ezt megelőzően már kapott ugyanennyit.A csapat a harmad osztályban játszik.Még akkor nem szóltam a székelyudvarhelyi jégstadionról-nem tudom mennyi?milliárd.
A TAO-ból eddig 450 milliárd került a fociba.

De abba a nagyon jó qrva életbe már! Ennek az országnak többet ér egy elvetélt harmadosztályú focista hobbija, mint 80 ember élete?
Ezekből az összegekből hány ember életét lehetett volna már megmenteni? Ez miniszterelnök? Nem ez csak egy embernek látszó ,még focistának sem beváló néphülyitő Cipolla.Bűnhődjön még az is aki rászavazott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.