Elfogadhatatlannak tartják az ellenzéki pártok, hogy 38 képviselőt pénzmegvonással büntetne Kövér László házelnök a december 12-ei, parlamenti akciójuk miatt.„Nem véletlenül javasoltam sok esetben a legsúlyosabb kiróható pénzbírságot, mert azt gondolom, hogy minden határt átlépett az ellenzék” – fogalmazott Kövér László a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában. Elmondta, ráadásul, míg korábban csak egy-két ellenzéki politikus viselkedett hasonlóan, a legutóbbi esetnél már egyöntetűen csatlakoztak és gyűltek össze a baloldali képviselők. A házelnök úgy véli, a történtek együttvéve a magyar parlamentarizmus mélypontjának számítanak, ezért a büntetések és szankciók ennek megfelelően a csúcson kell, hogy legyenek. Szerinte az, hogy az ellenzék összetéveszti az utcai politizálást és a politikai aktivizmust a politikusi helytállással az Országgyűlésben, azért van, mert hiányzik az intellektuális képességük és elfogyott a türelmük. Látják, hogy nincsenek „azonos súlycsoportban” a...

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Akkor ők a határon túli magyarok!? Azokat meg támogatni szoktátok... :-)
CsipkeRózsa
A határt csak azok lépték át, akik elhagyták az országot, akár kormánypártiak, akár ellenzékiek.
DR Eric CARTMEN
Kövér Lászlónak annak idején nem kellett felvételiznie az egyetemre. Nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. “Az 1956-osellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért.”

A gyermek nem felelhet az apa tetteiért, bár meggondolandó, hogy nem Kövér-apukát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét. Aki azután számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, mert ott már nem volt érvényes a kitüntetés hatása.

Két alkalommal évismétlésre is kényszerült. Még a 2,0 átlagot elérő diákok is 5 éve alatt végezhettek a jogi karon,

Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest igazán szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe.

Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.