Ennek jele a miniszter szerint a TEsco új, Magyarországra tervezett szolgáltatóközpontja is. Új üzleti és technológiai szolgáltató központot hoz létre a Tesco-csoport Magyarországon, ezzel 800 új munkahelyet teremt – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten. Szijjártó Péter elmondta: a budapesti központ diplomás, nyelveket beszélő fiataloknak ad munkát, a bérszámfejtés, a munkaügyi adminisztráció, a termékértékesítéshez kapcsolódó adminisztráció és az ügyfélszolgálat területén.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ad dimenzió váltás

s arról nem is beszélünk, hogy mitől lenne ez dimenzió váltás

A mi derék külgarázdának van egy, ha nem is különös, de bugyuta szokása, mindig mindenben tud felfedezni valami csodálatosat. Most éppen azon „poénkodik”, hogy szerinte „Új üzleti és technológiai szolgáltató központot hoz létre a Tesco-csoport Magyarországon”!
Ennek kapcsán el tudta mondani, hogy ez „ A magyar gazdaság sikeres dimenzióváltásának bizonyítéka”, bármit is jelentsen az a dimenzió-váltás!!!
Azonban az igazi poén, hogy azt is megtudtuk, hogy ez a terv „a budapesti központ diplomás, nyelveket beszélő fiataloknak ad munkát, a bérszámfejtés, a munkaügyi adminisztráció, a termékértékesítéshez kapcsolódó adminisztráció és az ügyfélszolgálat területén”!!! =))
Ami lássuk be igencsak hajaz a két VH közötti időszak diplomás utcaseprőire!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.