A párt aktivistái és elnökségi tagja átragasztották az egyik sorosozós-junckerezős-brüsszelezős plakátot a Néppárt az Európai Néppárt frakcióvezetőjének és csúcsjelöltjének Budapestre érkezése alkalmából. A próbálkozás nem sikerült, a plakátot letakarták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@Shikari: Ha ez alatt azt érted, hogy hazudik ezerrel, akkor így van, próbálkozik. De a néppártiak is tudják, hogy hazudik, és kiröhögik. 0rbán, a taktikus és bátor fekete lovag. :DDD Nagyon jókat kacarászok rajta.
www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
menekült
@Shikari: Tudom, hogy szinte hihetetlen, de bizony 0rbánékat tegnap felfüggesztették. Pontosabban a tagságukat. Nem szavazhat a Néppárt testületeiben, és nem javasolhat jelölteket a néppárton belüli pozíciókra - elnökségre vagy alelnökségre. Hogy ez úgy történt, hogy a Néppártból 190-en szavaztak a felfüggesztés mellett, hárman ellene, erre 0rbán azt mondta, hogy akkor ő most felfüggeszti magukat, az mondjuk számomra és másokéra is baromira nevetséges. Te biztosan sírtál emiatt, megértelek. A hazudozást meg jól eltanultad a gazdáidtól.
teuton
@Shikari: Ezt a baromsagot honnan szedten, Pesti Stricik??? Olvass mar utana vagy olvastatsd fel mi törtent! Ani az EU-ban eddig soha! FELFÜGGESZTETTEK a fityisz tagsagat, hatarozatlan idöre!
Ez azt jelenti, hogy nem vehetnek reszt a bizottsagokban, nem valaszhatnak, nem allithatnak jelöltet, es egy nepparti bizottsag fogja idöröl-idöre megvizsgalni es eldönteni, hogy ismet tag lehet-e! Pofaztal nagy hangon, ajanlottam fogadj velem, nem mertel! Mar megint vesztettel volna! Aztan nyomod tovabb ezerrel a baromsagaidet.
Elarulom neked, hogy mivel a fityiszt felfüggeszettek, sem Orbanc, sem mas fitymaszos nem lehet semmifele tisztsegviselö! Csak otthon nemzetvesztö! Barmit hazudoznak is erröl...
teuton
@Shikari: Akit szopatnak, az TE vagy! Hazugsagokkal es a penzedet is lopjak! Miröl van a cikkben szo? Olvasd a jegyzökönyvet is hozza a szavazasrol: 190:3!!! Felfüggesztettek a fityisz nepparti tagsagat, Orbancnak semmibe nincs beleszolasa, semmilyen partmunkaban nem vehetnek reszt, nem szavazhatnak, irasban kellett minden europai vezetötöl bocsanatot kerni, a plakatokat le kellett szedni, a CEU marad Pesten,... Meddig soroljam meg te analfabeta!? Ja,es meg a fogadasi ajanlatom sem fogadtad el, mert nyertem volna! De itt az ujabb ajanlat: Fogadok 1000 euroban veled, hogy Orbanc megis Weberre fog szavazni es nem tartozkodni, mint Junckernel!!! Persze azert az 1000 euroert nagyon meg kell dolgozz, olyan 1 millio hülye kommentet kell erte irnod...
teuton
@Shikari: Az agyhalalert csak Orbancod felel, mint nalad! Gyogyithatatlan allapot!!!
Eladott Ország
A fidesz még Weber érkezése előtt eltakarította a Soros–Juncker-plakátokat, persze csak a repülőtér és Orbán irodája közti szakaszon. Remélem ezt azóta Weber tudomására hozta az ellenzék, de lehet hogy felesleges, mert valószínűleg ő is csak egy megélhetési parazita politikus. "Kinek nem inge, ne vegye magára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.