A párt aktivistái és elnökségi tagja átragasztották az egyik sorosozós-junckerezős-brüsszelezős plakátot a Néppárt az Európai Néppárt frakcióvezetőjének és csúcsjelöltjének Budapestre érkezése alkalmából. A próbálkozás nem sikerült, a plakátot letakarták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
@Shikari: Mi a bajod a paravánnal? A gazdád szokott egyre szűkülő szektájához szólni paraván mögött. Körbekerít titeket mint a veszett vadakat, így nem kell nyilvános cáfolattól félnie.
tulipan
@Shikari: Te meg, a narancsos nyalni való seggeddel, egyenesen hahotázni valók vagytok!!! Mondhatom, jól szórakozom, mostanában! Hahahhahah :))))))))))
www.google.com/search?q=KRETÉN&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=dR1AFbXV_JJ9TM%253A%252CISoHCD4wJc883M%252C_&vet=1&usg=AI4_#i
tulipan
@Shikari: A kétségbeeesett propaganda-anyagot, a narancsoktól Ti KAPJÁTOK!!! Hahahaha :))))))
Aki Én
@Shikari: Én senkinek nem nyalom olyan nyilvánosan és ostobán a valagát mint te. Az viszont ténykérdés, hogy az ellenzéknek már hazudnia sem kell, tesz annyi negatívumot a gazdád, hogy csak sorolni kell. Csak a buta agyad szerint hazaáruló az, aki nem orbánista IQ negatív.
Szóval bújj vissza az odudba.
Aki Én
@Shikari: Még nem jött le, hogy nem vagyok fideszes? Akkor hogy támogathatom a hazaárulókat te félkegyelmű OPNI szökevény?
teuton
@Shikari: A plakatokon lovagolsz? Talan annak nezz utana, miert allaitja Weber a szönyeg szelere Orbant! Eerröl nem szol a Pesti Sracok?
Na akkor leirom neked, mit mondott Weber (aki a Neppart vezetöje es az EB jövendö elnöke) tegnap a nemet teveben:
3 pont van, amit Orbannak teljesitenie kell, ha nem akarja, hogy a fityiszt kizarjak a Neppeartbol:
- A plakatokatlast be kell azonnal szüntetni es a gyülöletkeltö, antiszemita plakatokat azonnal eltavolitai.
- A CEU magyarorszagon kell maradjon, minden megszoritas nelkül.
- Orbannak bocsanatot kell kernie a plakatolasert!
Ehhez ragaszkodik ebböl engedmeny nincs, es ez csak a 3 legföbb pont, de vannak meg masok is, pl. a demokracia, a sajto megszoritasa, a korrupcio, es egyeb kerdesek...
Megnezheted a mediathekaban, "Anne Will" müsoraban volt. Hapedig nem tudod elolvasni es ertelmezni amit irtam, akkor kerj meg egy 8evest.
teuton
@Shikari: Kis gondolkodast? Neked? Te nem tudsz gondolkodni! Annak gondolj utana, hogy a Neppartnak mekkora a szavazotabora, es liberalisok meg baloldali +zöld tamogatok nelkül Weber nem lesz elnök! Tehat nagyobb szüksege van baloldalrol tamogatasra, mint a jobbszelröl Orbantol! Egyebkent pedig annak is utananazhetsz, hogy a fidesz Kunckert sem tamogatta! Tehat a fidesz tamogatasara szarnak a Neppartban, mert eddig mar 14 (!) part a neppartti tömörülesböl jelezte, hogy a fidesz kizarasat akarjak. Marpedig arra a több mint 50 paron belüli (!) szavazatra nagyobb szükseg van, mint Orbanra...
teuton
@Shikari: Almodik a nyomor? Azt olvastad, hogy Orban irasban kert bocsanatot minden neppart vezetötöl? Azt olvastad, mit mond mostmar Weber? Itt aneten könnyü neked nevtelenül mocskolodni, de fogadnal velem a valasztasok eredmenyere? Egyebkent a valasztasoknak semmi köte Weber megvalasztasahoz, ahhoz nem kell a fidesz vagy masik orzsag ok szavazasanak az eredmenye, öt majd az ott ülö keüviselök valasztjak, VALODI többseggel. Szoval mennyiben fogadsz velem? Vagy csak a szad jar???
teuton
@Shikari: Majd meglatjuk nehany nap mulva, ki kit szopat, eddig Orbant szopattak rendesen, meg bocsanatot is kellett kernie irasban! Idaig ilyen meg egyetlen mezei politikussal sem fordult elö, nemhogy egy nemzetvesztövel. Aztan ott van a penz... Szoval te egy tolvaj csalonak tapsikolsz es nyalsz??? Szep tarsasag vagytok! Te mennyit kapsz?
nezelodo
Eszerint villámgyorsan eltakarították a fiúk a kalózplakátot! Hej, ha ilyen gyorsan érkezne pl a kórházakba, rendelőintézetekbe a wc papír vagy a kézfertőtlenítő stb, nem lenne szükség itt a fórumon az izzadságszagú fideszes vinnyogók bejegyzéseire.
menekült
@Shikari: "Orbán fogja vezetni az Eu-t"
Hehe, 0rbán amilyen otromba paraszt, nemsokára csak a vécét pucolhatja az EP-ben. :DDDD
teuton
@Shikari: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni!
1. Mennyit kommentelsz te itt apropenzert es milyen sürün vagyok en itt?
2. Ki van többsegben az EP-ben? Hany %-a van a fidesznek?
3. Mar többször ajanlottam, ha nagy pofaval harsogod a joslataid, akkor fogadj velem! Miert nem mersz? Eddig mindent megnyertem volna! Ja, te csak egy kis fizetett troll vagy, aki nem mer a valodi nevevel es regjevel irogatni, csak a sötetböl, a patkanylyukbol mocskolodik...
4. Weber mindharom követeleset teljesitenie kellett Orbancodnak. Akkor ki kit szopatott?
5. Orbancod nem fog senkit vezetni, csak a hülyeket megvezetni, akik hisznek neki es toleraljak a lopasait. Mennyiben fogadsz velem, hogy SEMMILYEN EU-s pozicioja nem lesz a következö 10 evben???
csak úgy....
@Shikari: ha a butaság fájna ,tibim...te kurvára hangos lennél...
menekült
@Shikari: Ki szopatott meg kit??? Úgy kivágták 0rbánékat mint a macskát sz@rni! Kezdte a Liberálisoknál, folytatta Néppártban az EU szétverését, most mehet a szélsőjobbhoz mert oda tartozik. A néppártiak is már úgy gondolták, hogy takarodjon onnan 0rbán, ne hozzon már több szégyent rájuk.
menekült
@Shikari: Oké, igaz, most nem vágták ki, gyáva bagázs. De kiket szopatott meg 0rbán? Őt alázták meg alaposan, és most is hozta a formáját mint mindig, se@@et csinált a szájából, azt mondta, ha felfüggesztik, akkor kilép. Kétségem nem volt, hogy megint hazudik a g..i! Most majd ülhet kussban az EP-ben, röhögnöm kell, hogy ez a kis pondró akarta megváltoztatni az úniót. :DDD Árgus szemekkel fogják figyelni és amilyen szemétláda ez az ember, előbb-utóbb okot fog adni rá hogy végleg kihajítsák a dögöt.
csak úgy....
@Shikari: tibike! fölfüggesztve ...,igy jobban hangzik ? orbánon keresztül kezdödik a magyarok szopatása! hamarosan a bárgyú trollok mint te is,föltehetöleg közmunkával lesznek jutalmazva a hüségükért+ 4 évenkén 5kg krumpli és 2 liter tej.
menekült
@Shikari: Hát, neked nagyon elmentek otthonról. Nem bántották 0rbánt, csak felfüggesztették, és kiröhögték.
A libsik alatt liberális zsidókat értesz?
menekült
@Shikari: Ha ez alatt azt érted, hogy hazudik ezerrel, akkor így van, próbálkozik. De a néppártiak is tudják, hogy hazudik, és kiröhögik. 0rbán, a taktikus és bátor fekete lovag. :DDD Nagyon jókat kacarászok rajta.
www.youtube.com/watch?v=DiKFV9Ka-GU
menekült
@Shikari: Tudom, hogy szinte hihetetlen, de bizony 0rbánékat tegnap felfüggesztették. Pontosabban a tagságukat. Nem szavazhat a Néppárt testületeiben, és nem javasolhat jelölteket a néppárton belüli pozíciókra - elnökségre vagy alelnökségre. Hogy ez úgy történt, hogy a Néppártból 190-en szavaztak a felfüggesztés mellett, hárman ellene, erre 0rbán azt mondta, hogy akkor ő most felfüggeszti magukat, az mondjuk számomra és másokéra is baromira nevetséges. Te biztosan sírtál emiatt, megértelek. A hazudozást meg jól eltanultad a gazdáidtól.
teuton
@Shikari: Ezt a baromsagot honnan szedten, Pesti Stricik??? Olvass mar utana vagy olvastatsd fel mi törtent! Ani az EU-ban eddig soha! FELFÜGGESZTETTEK a fityisz tagsagat, hatarozatlan idöre!
Ez azt jelenti, hogy nem vehetnek reszt a bizottsagokban, nem valaszhatnak, nem allithatnak jelöltet, es egy nepparti bizottsag fogja idöröl-idöre megvizsgalni es eldönteni, hogy ismet tag lehet-e! Pofaztal nagy hangon, ajanlottam fogadj velem, nem mertel! Mar megint vesztettel volna! Aztan nyomod tovabb ezerrel a baromsagaidet.
Elarulom neked, hogy mivel a fityiszt felfüggeszettek, sem Orbanc, sem mas fitymaszos nem lehet semmifele tisztsegviselö! Csak otthon nemzetvesztö! Barmit hazudoznak is erröl...
teuton
@Shikari: Akit szopatnak, az TE vagy! Hazugsagokkal es a penzedet is lopjak! Miröl van a cikkben szo? Olvasd a jegyzökönyvet is hozza a szavazasrol: 190:3!!! Felfüggesztettek a fityisz nepparti tagsagat, Orbancnak semmibe nincs beleszolasa, semmilyen partmunkaban nem vehetnek reszt, nem szavazhatnak, irasban kellett minden europai vezetötöl bocsanatot kerni, a plakatokat le kellett szedni, a CEU marad Pesten,... Meddig soroljam meg te analfabeta!? Ja,es meg a fogadasi ajanlatom sem fogadtad el, mert nyertem volna! De itt az ujabb ajanlat: Fogadok 1000 euroban veled, hogy Orbanc megis Weberre fog szavazni es nem tartozkodni, mint Junckernel!!! Persze azert az 1000 euroert nagyon meg kell dolgozz, olyan 1 millio hülye kommentet kell erte irnod...
teuton
@Shikari: Az agyhalalert csak Orbancod felel, mint nalad! Gyogyithatatlan allapot!!!
Eladott Ország
A fidesz még Weber érkezése előtt eltakarította a Soros–Juncker-plakátokat, persze csak a repülőtér és Orbán irodája közti szakaszon. Remélem ezt azóta Weber tudomására hozta az ellenzék, de lehet hogy felesleges, mert valószínűleg ő is csak egy megélhetési parazita politikus. "Kinek nem inge, ne vegye magára."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.