Tavalyhoz képest negyedével emelkedett az első két hónapban az újonnan megkötött babakötvények állománya, a kötvények biztonságos formában garantálják a hozzájárulást a családok fiatalabb tagjainak anyagi lehetőségeihez; a kormány a migráció finanszírozása helyett a gyermekvállalást támogatja - mondta Tállai András, a Pénzügyminisztérium államtitkára a Magyar Nemzetnek.

Forrás: prokontra.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudom, hogy akik ezeket az újonnan bejelentett támogatásokat örömmel fogadják, felmérik-e hogy lekötelezettek lesznek? Értik-e, hogy az ingyenhitelt a honfitársaik fizetik meg a közmunkával, az alacsony bérszínvonallal, a kikényszerített túlórával, az extramagas rezsivel, megfizetik a benzin árában, az útdíjakban, különféle járulékokban, a 28 500 forintos minimum nyugdíjban, megfizetik a kórházi várólistákban, az alulfizetett és túlhajszolt tűzoltókban, mentősökben, kórházi dolgozókban. Azt sem tudom, hogy tisztában van-e azzal a kormány nagylelkűsége miatt örömkönnyeket hullató hívek hada, hogy új autót az a család tud vásárolni, akinek pénze van. A 2,5 milliós támogatás számukra talált pénz. Ez a támogatás megint oda megy, ahol nincs rá égető szükség, miközben más családoknak a bérletvásárlás megoldhatatlan feladat.Nem az egyes családok lakásvásárlásaira kellene pénzt költeni, aki saját ingatlant akar, oldja meg maga. Oldja meg a versenyképes fizetéséből, a saját szorgalmából, a piacképes munkája gyümölcséből, a vállalkozása nyereségéből. Az állam feladata a keretrendszer megteremtése lenne, nem az egyes családok lakáshoz juttatása. Bérlakások kellenének, ahol a fiatal párok el tudják kezdeni az életüket, ami lehetővé teszi, hogy oda költözzenek országon belül, ahol jobb feltételekkel vállalhatnak munkát. Bérlakások, hogy az emberek a mindenkori jövedelmüknek megfelelő nívójú lakást tudjanak választani, hogy ne legyenek egy életre odaszögezve Fütykösalsón az ingatlanhoz, amit sem eladni, sem kiadni, sem fenntartani nem tudnak, de onnan elköltözni sem képesek máshová akkor sem, ha helyben nem találnak megélhetést.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.