Brutális verés nélkül is akár halálba szekálhatják egymást a gyerekek, de az utóbbi egy évben több olyan eset történt, ahol rendőrségi ügy lett a bullyingból. Podcastunkban Csekeő Borbálával a Kék-vonal Gyerekkrízis Alapítvány szakmai vezetőjével beszélgettünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mert sem a szülő, sem az iskola nem nevel.
Pedagógusok vannak, meg biológiai szülők - tanítók, apa és anya helyett. :(
A családi háttérről senki nem tehet, de az iskola sok mindent pótolhatna.
Az átkos kádár-rendszerven volt osztályfőnöki óra, ahol morális kérdésekről volt szó, ha lekevert egy pofont a tanító, senki nem került miatta börtönbe.
Most viszont van mindennapos torna, meg vívás, lovaglási lehetőség, meg orrvérzésig túlórázható szülő.
Szüljetek magyar anyák, tucatszám, kell az ágyútöltelék a nagy büdös szabadságharcokhoz. :(
papa.49
@görbetükör: Szépen leírtad az okokat, és ehhez még hozzáteszem azt, hogy a tizenéves mit lát a tévében, legtöbbször véres harcot, meg azt hogy a kérdés után rögtön ütik az áldozatot, EZ A MINTA !!!
Mivel a szülők nem igazán foglalkoznak a gyermekkel, marad a ,,bandázás,, ahol mindig van egy olyan sérült lelkű gyerek aki a többit beleviszi ebbe !!!
A mai fiatalok ,,nőnek, mint a dudva,, tisztelet a kivételeknek, sajnos ők vannak kevesen !!!
vacsi
Mikor én voltam gyerek, sok családnál volt nagymama, nagynéni, aki a gyerekeket felügyelte, míg a szülők dolgoztak. És nem csak felügyelte, hanem nevelgette is, gondosan, szeretettel. Ma meg a gyerekek - és már a legkisebbek is, "bandáznak", elég csak egy degenerált közéjük, az elviszi a többit! Tudom, mit beszélek, 7 éves az unokám, és komoly probléma levakarni róla egyes iskolatársakat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.