Az Alkotmánybíróság 1991-ben betiltotta, de az Orbán-kormány lopakodva visszahozná a személyi szám széles körű használatát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Végül is a lakosság nagy részének nem okoz semmi hátrányt, csak azoknak okoz gondot akik ,,tilosban sántikálnak,, !!!
Ha nincs semmi takargatni valód, akkor nem okoz gondot !!!
RonaGyuri
ez egy tudatlan, tájékozatlan buta irkodmány!
Egyébként mikor a mi jó-madarunk betiltatta semmiféle értelmes oka sem volt rá. manapság ez már nem igaz. Mára az államapparátus (újra) oda züllött, hogy a párt kedvéért bármiféle, akár alapjogokat is érintő törvénytelenségre is hajlandó!
RonaGyuri
egyébként ez a héten már a második ilyen irkodmány, s egy-két hibát javítottak benne
1magyar
Semmi gond nem volt vele, nem is értettem miért nem használjuk.
Qqberci
A személyi szám elmeszelése Majtényi egyik, talán egyetlen, de mindenképp a legnagyobb baklövése volt. Az adatok összefuttatása így is lehetséges, csak sokkal körülményesebben, lassabban és pontatlanabbul...
advocat
Semmi izgalom. A földhivatal enélkül nem jegyzi be a tulajdonjogod. És egyéb hátrány? Mert ezek a számok tényleg csak arra jók, hogy egy kicsit tovább tartson megállapítani, hogy ki kicsoda. Szóval ez akkor Majtényi is meg az Alkotmánybíróság (Sólyom uram) elhitte, hogy nem így van. Szerintem egy kezdő informatikus kineveti az egészet! De ehhez 18 év kevés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.