Bayer Zsoltról sok minden eszébe juthat a honpolgárnak, - kifejezetten kerítésen belüli ismertsége okán nem írtam, hogy "világpolgárnak" - ám ezek között nem szerepel az elérzékenyült jelző. Az EchoTV bezárás előtti utolsó napján sugárzott show-jában egy óvatlan, előre eltervezett pillanatban elárulta, hogy egy hete elsírta magát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Az csak egy síró.
Az ő ténykedésén minimum ötmillió normális érrzelmű és értékitéletű honpolgár nem sír, de zokog, mint a záporeső.
Kivéve a hasonló "" igényességgel"" bíró fajtestvéreit. Azoknak pedig pont ez és ez a szint kell. Több már sok is lenne.
RonaGyuri
A Nyomorultak, avagy Zsótinál ő is kihúzta a gyufát

igaz neki Őszentsége is vén gazember, ha másképp mer gondolkozni

Ártunk és qurmányunk központi lapjának mára rendelt vezércikkét az 5számú, a nagy lovag Zsóti jegyzi. Nincs jó kedvében azt mér a cím is mutatja: „Kifelé, de gyorsan!
Weber nyomorult ember. Már abban az értelemben, hogy az ember bizony nyomorulttá válik, ha soha nem mondhatja ki őszintén azt, amit gondol.
BAYER ZSOLT”.
Nos ez még csak felszín, de a mélyén még ennél is ocsmányabb ez a tróger
Arról értekezik, hogy „Weber (és a többi) nyomorult emberek. Annyit kell hazudniuk, hogy elnyerjék a velejéig „liberális” (valójában náci) soft power kegyét, hogy a végén nincs más választásuk, mint önmaguknak is hazudni.”
Majd – most fijjej Wazze - : „Ismerős? Persze hogy ismerős! Erről szólt a kommunizmus (pontosabban az, amit a Fideszes derék paraszt-káderek annak neveznek – RGy.). A senkiházik hatalmáról mindenki és mindenek felett, s a tehetséges, ambiciózus, törekvő, valamire jutni akaró emberek előbb-utóbb beadták a derekukat. Hogy előrejussanak, hogy megvalósíthassák álmaikat. Megtanultak hallgatni, hazudni, az elvárásoknak megfelelően beszélni, aztán beléptek a pártba is”!!
Igen Zsóti jól leírtad az elvtársaid karrierjét az un. gengszterváltásig. S sajnos azt is, amit most folytattok!!! =))
RonaGyuri
nincs egyedól:

Mélyen Szánthó gondolatok

Barnus és az Alapjogokért Központ vezére pas de deux -ára még Kancsi-mancsi is csettintene

Mottó:
Orbánia még az Orwell-i disztrópia
disznók államán is túltesz. itt az alapjogok
között is vannak alapjogosabbak.

A derék M1 műsorában a két móka mesterből folyik a tömény baromság. A derék igazgató, aki újabb függetlensége bizonyítékaként az új Közép-európai Sajtó és Média Alapítványnak is a vezetője, arról akart értekezni, hogy a PC az az élet megrontója. Igaz nemes egyszerűséggel szinte kizárólag magát a korrektség intézményét támadta – szóhasználatilag is -, nem hagyva ki az „Universal Declaration of Human Rights ” taxatív mocskolását sem.
Többi móka mellet később arról kezdett értekezni, hogy fejlett világban kialakult nemzetiségi gócokat igazából azért hozták létre mert nem akartak asszimilálódni.
Nos mint tudjuk az ilyen olasz, ír, skót, sőt számos magyar, etc. „gócok” az USA-ban is kezdettől fogva kialakultak.
Ráadásul tudta azt is közölni, hogy ezek tulajdonképp NOGO zónák, amit a mocskos nyugatiak tagadnak.
Hondo9lkodása jól követi a XX. századi „mocskos zsidók nem akartak a földdel foglalkozni, inkább a pénzügyeket szállták meg” bornírt és hazug logikájához! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.