Verbális, utcai pankráció zajlott Szegeden – írja a HVG. A városban a szocialisták aláírásgyűjtését próbálta megzavarni a helyi Fidelitas, a kampányoló Ujhelyit támadva a házának felújításával. Az európai parlamenti képviselő erre alá akarta íratni az EU-tagságot pártoló ívüket a kormánypártiakkal, és egyesével elbeszélgetett az őt támadó molinót tartó Fidelitas-tagokkal...

Forrás: atv.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
@F_Viktor: Újhelyi nagyot alakított!!! Porig alázta a fidelitasz jelenlevő tagjait!!! Kulturáltan, érvekkel, teljes meggyőződéssel. A fidelitaszosoknak javára legyen írva, hogy nem bunkóskodtak, nem ordibáltak, szolidan hallgatták Újhelyit!!!
arcmás
Sajnos egy idő után nem marad más választás: Bántani kell ezeket, a büdös magyar parasztokat (tanult, vagy tanulatlan, tök mindegy, mert aki paraszt, azt is marad !!!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.