A választók jogai is sérülnek, amikor az őket képviselni hivatott honatyákat tiszteletdíjuk megvonásával bünteti Kövér László. Jogorvoslatnak helye nincs. Erről ír a friss HVG.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@Shikari: A jogvédelmet sehol a világon nem szabad összekutyukálni a jogsértéssel, mert a hisztisbernike ezt teszi, olyan jogokat próbál védelemként kikövetelni ami többnek árt mint ahánynak esetleg használna is.
... és kétkezi munka...na ne má...épp az elől menekült oda hisztizni, kinek kell egy gágogó munkáskéz ?
Csizmás Kond
@Shikari: Említette a bérezését...nem a fidesz fizeti hanem az állam, és mivel neki csak ennyire futja ezért azt csinálja amihez ért...hisztizik.
Szégyen az ami ma a világ parlamentjeibe zajlik, na de ez a mai divat.Minden olyan képviselőt halállal büntetnék aki bármilyen mértékben is rontja a hazája jogait, helyzetét, státusát vagy gazdaságát...mindjárt nem lenne regénnyi szavazófűzet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.