Van előrelépés és létezik innováció a politikában Magyarországon? Hogyan lehetne legyőzni a Fideszt és mikor volt a legközelebb az MSZP a Fideszhez az elmúlt kilenc évben? Ez a Fülke, a hvg.hu közéleti podcastja.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Ha felismerik, hogy ez a hazudozás mire vezet! De ehhez idő kellene. De jó ez így! Vélik sokan! Mert azért gyűlik az aláírás a bevándorlás ellen. De az Arogán kötvényeseken kívül - bár ha megvan a schengeni vízum, vagy az állampolgárság tovább mennek ezek is - kellene gondolkodni, mert egyébként egy szál nem akar itt maradni! Mutassanak be egy elmeorvosi esetet. Mert az az lenne.
tudode
Hiába győzi le bármely párt a FideSSt, a palackból KIENGEDETT szelleme kísérteni fogja ÉVTIZEDEKEN át a TÁRSADALOMBA beivodott egymás iránti GYŰLÖLET!
.
Egy olyan GÁTLÁSTALAN akárki mesterkedése miatt, aki "LEGYÜNK NAGYOK" jelszavával beszorult a NAGYHATALMAK közé, melynek következtében BÁRKI megtapasztalhatja milyen klassz MENEKÜLTTÉ válni:
.
------- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8
.
Sokat akar(t) a szarka, de kérdés, hogy elbírja-e a répácsKÁJA a "kiharcolt" félcédulácsKÁJÁVAL!
.
A .. t i s z t a l a p é r t .. a társadalom KEMÉNYEN MEG FOG FIZETNI - nem kell ehhez jósnak lenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.