A migráció veszélyeiről, a gazdasági kapcsolatokról és a keresztény értékek védelméről is szó volt Orbán Viktor miniszterelnök és Eduardo Bolsonaro, a brazil képviselőház külügyi és védelmi bizottsága elnökének tárgyalásán csütörtökön Budapesten, a Karmelita kolostorban – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

A brazil elnök fiát látta vendégül Orbán Viktor
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök és Eduardo Bolsonaro, a brazil képviselőház külügyi és védelmi bizottsága elnökének tárgyalása Budapesten a Karmelita kolostorban 2019. április 18-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A megbeszélésen elhangzott: Magyarország és Brazília fontos politikai és stratégiai kérdésekben hasonló álláspontot képvisel.

A migráció ügyében Brazília és Magyarország például nemet mondott a globális migrációs csomagra. Mindkét ország fontosnak tartja a keresztény értékek és a nemzeti érdekek képviseletét a külpolitikában, egyben elutasítja a magukat civil szervezeteknek álcázó NGO-k nyomásgyakorlását.

A gazdasági együttműködés fejlesztésére elsősorban a mezőgazdaság, a vízgazdálkodás és az egészségipar területén van mód, de szorosabb lesz a kutatás-fejlesztési együttműködés, és Magyarország növeli a brazil diákoknak biztosított ösztöndíjak számát is – hangzott el a találkozón.

A 34 éves Eduardo Nantes Bolsonaro a nemrégiben beiktatott brazil elnök, Jair Bolsonaro harmadik gyermeke.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tapasztalat csere??? Nálunk a paraputty (a pereputty retardáltakra vonatkozó változata) egyelőre csak a legbefolyásosabbak között jeleskedik! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Eriksson: te azt gondolsz amit akarsz, lévén értelmi képességeid hiátusa okán kevés értelmes dologra jössz rá. Csak megjegyzem, hogy még tőled is túlzás, hogy nem tudsz különbséget tenni politikus családok és ócska diktátorok által uralkodásuk idején futtatott pereputty eseti között! =))
Lepényleső
Rokonok,Móricz Zsigmond. Másnak hogy ez mit mond?
Eriksson
@RonaGyuri: Kristálytiszta kettős mérce.
Nyugati demokráciákban tiszta sor, hogy politikus családok egyengetik országuk sorsát és egyúttal a világét.
A diktatúrák meg jól elvolnának magukban, ha ezek a demokráciák nem próbálnák tönkretenni hol egyiket, hol másikat. Mondjuk gazdasági érdekből. S nem számít, hogy hány millió ember szenvedi meg.

Értelmi képességek tekintetében pedig ajánlatos lenne a magad háza táján sepregetni, mert az ostobaságod szemétdombján még a tyúkok is hiába kaparásznak egy kis szemezgetni valóért.

Kellemes Húsvétot!
RonaGyuri
@Eriksson: nem, ami kristálytiszta az te mérhetetlen ostobaságod! =))
kokopelli
@RonaGyuri: nem ismeri a Bush család pofáraeséseit! Nem ismeri Jeb Bush (Florida kormány-
zója) csalását a bátyja elnökéi választásánál! Az öregnek annyi vaj volt a fején,hogy a fiát nem ő
lökte a trónra!Az igaz hogy mindketten kirobbantottak egy háborút a semmiért !
(Eric Laurent:A Bush család háborúi)! ,,nem párbajozom fidesz-szaGértőkkel,mert fegyvertelenek)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.