Hivatalosan megkereste a Szegedi Törvényszék az NVB-t annak érdekében, hogy a testület függessze fel Czeglédy Csaba mentelmi jogát, amit az EP-választás DK-s jelöltjeként szerzett – tudta meg a hvg.hu. Információink szerint a testület a napokban határoz a bíróság indítványáról, és elképzelhető, hogy nem lesz olyan sima döntés, mint tavaly, amikor Polt Péter javaslatára kaszálták el a politikus mentességét. Czeglédy elmegy a bizottsági ülésre és fel akar szólalni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
kevesek vagytok már ehhez mint a mackósajt,. de ha mégis lesz ordítás a sport-
szerűtlenségért kelettől nyugatig
Nessy
Vagy találjanak már igazolható, valós vádat, vagy fejezzék be ezt a vihart az éjjeliben színjátékot! Szégyen az egész igazságszolgáltatási rendszerünkre, ez a szervilis kormányszolgálat! És ez jövőre tovább romlik a Közigazgatási bíróságoknak becézett szolga haddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.