Az esztergomi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Meggyűlt a baja a részeg motorosnak a körforgalommal – ez lett a sikertelen kanyarodás vége

Esztergomban, a Dorogi úton okozott személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetet egy 28 éves csolnoki férfi 2018. május 10-én este. F. János a Kiss János vezérezredes úton egy körforgalomhoz ért, amikor – mivel járműve sebességét nem az út vonalvezetésének megfelelően választotta meg – letért az úttestről és árokba csapódott. A balesetben a sofőr és 28 éves utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. Kiderült, hogy F. János alkoholt fogyasztott, mielőtt volán mögé ült, ezért ellene, súlyos testi sértést okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés bűncselekménye miatt büntetőeljárást folytattak le.

Az ügyben az Esztergomi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ki kellene már tiltani a motorosokat a városokból, borzalom a hangos motor zaja, bezzeg a rendőrök ha az autón a kipufogó leesik - máris büntetik, de ezek a rohadékok itt tombolnak és nem fogják meg őket. Randalíroznak.
namihami
@1magyar: Motoros és motoros között éppúgy különbség van, mint autós, kerékpáros vagy teherautós, stb. között. A hangolt kipufogósról vagy az index nélkül kanyarodó, körforgalmi szabályokat semmibevevőről mi a véleményed? A motorost, biciklist direkt leszorító autós talán jobb? Nem a jármű, a vezető a hibás.
40 éve vezetek, motort is, autót is. Nem jármű függvénye a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.