Orbán Viktor miniszterelnököt hétfőn a washingtoni Fehér Házban fogadta munkalátogatáson Donald Trump amerikai elnök.

Orbán: „Nos, hát ez is megvolt” – videó

Donald Trump amerikai elnök és Orbán Viktor miniszterelnök kezet fog megbeszélésükön a washingtoni Fehér Ház Ovális irodájában 2019. május 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

A találkozó után Orbán Viktor Facebook oldalán értékelte a megbeszélést.

A videót úgy kezdte:

Nos, hát ez is megvolt! Nosztalgikus érzések. 

- utalva arra, hogy 18 év után újra meghívták a Fehér Házba.

Először 1998-ban még Bill Clintonnal, majd pár évre rá George Bush-sal találkozott ugyanott.

Orbán Viktor Donald Trumpról elmondta, 

azért ezt most egy másfajta vezető, ez egy erős vezető, ez egy világosfejű vezető, ez egy célratörő ember, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Magyarországról is mindent tudott, amit tudni kellett, és az volt a célja, hogy jó együttműködés jöjjön létre Magyarország és az Egyesült Államok között. Egy kiváló hangulatú, és kölcsönös tiszteleten nyugvó megbeszélésen jó nap volt ez Magyarország számára.

Orbán ezután elköszönt, mondván, sietnie kell a reptérre, mert kedden reggel már egy múzeumraktárat kell felavatnia Budapesten.

Videó: Facebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@Csizmás Kond: Az igazi betegek azok, akik a tények ellenére nem akarják látni a valóságot. Akik meg ferdítik vagy előállítják a párhuzamos "valóságot", azok brigantik, cinkosok. De ezek orbán rendszerének a fenntartói.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Maradhatna még !!! Vagy annyira nem kívánatos ???
RonaGyuri
mondja ez a műveletlen paraszt-suttyó retardált dagadt kényszeres hazudozó törpe! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...pedig a multkor te állítottad, hogy Orbán csak szeretne bejutni a fehérházba...
RonaGyuri
@Csizmás Kond: én ilyet sem így sem úgy nem mondtam! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: bocs amúgy persze mondtam: nagyon szeretné ha elmehetne!!! =))
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ..valahol megvan hogy mondtad, de az értelme valami olyasmi volt, hogy Gyurcsány eljutott a fehérházba de Orbán soha nem fog
Aki Én
@RonaGyuri: Gondolom a részletekre majd itthon fog kitérni. Addig is egy kis előzetes:

,,A Bloomberg kiemelte, hogy miközben Trump dicsérte, Orbán Európában a szélsőjobboldal emblemetikus figurája, aki pária lett a mainstrem politikai életben, akit még saját pártcsaládja is felfüggesztett, mert aláásta a demokratikus normákat. A lap amerikai kormányzati forrásokra hivatkozva azt írta, hogy Orbánt azért hívták meg a Fehér Házba, mert túlságosan Oroszország és Kína befolyása alá vitte az országot, miközben Magyarország a NATO tagja és az Egyesült Államok szövetségese. A meghívás oka az volt, hogy Trump megpróbálja Orbánt visszahúzni a transzatlanti szövetségbe, és a kétkulcsos politikai játékról lebeszélni, mert Orbán nincs tisztában azzal, hogy mivel játszik. Orbán látogatása arra volt jó, hogy aki részleteiben nincs tisztában Orbán rendszerének szörnyűséges jellegével, most az alapos és bőséges információt kapott arról, milyen jogtiprással egyenlő a NER, kicsoda Orbán Viktor. Ilyen rossz sajtója és fogadtatása nemcsak magyar politikai vezetőnek nem volt soha Amerikában, hanem a világdiktátorainak sem, aminek oka az lehet, hogy a világ többi szörnyetegét jól ismerik a médiából, de Magyarország kis ország lévén Orbán új ember a világ elítélt és megvetett diktátorai között. Az érdekességét pedig az adja, hogy a nacionalista szélsőjobboldali önkényuralmát az Európai Unió és a NATO tagjaként építette ki, tagadva azzal a nyugati demokratikus szövetség alapértékeit."
,,A CNN műsorában szörnyűlködve idézték Orbán gondolatait az etnikai és kulturális homogenitásról, miszerint Orbán nem akarja, hogy “a mi bőrszínünk, a mi hagyományaink, a mi nemzeti kultúránk keveredjen mások bőrszínével, hagyományaival és kultúrájával”. A stúdióban ülők elhűltek a szöveg hallatán, nem kaptak levegőt ezektől a szavaktól, és a műsorvezető azt mondta kivörösödve, hogy “egy ilyen ember mellett ül az amerikai elnök”. Még Kim Dzsongun esetében sem beszéltek ilyen megvetéssel egy ország vezetőjéről,...
Aki Én
@Csizmás Kond: De már volt, úgyhogy ez butaság.
Nagyon jó, hogy elment, legalább a világsajtó is cikkezik róla, és ismertetik orbánt azokkal, akik még nem hallottak róla.
Például:

"A CNN műsorában szörnyűlködve idézték Orbán gondolatait az etnikai és kulturális homogenitásról, miszerint Orbán nem akarja, hogy “a mi bőrszínünk, a mi hagyományaink, a mi nemzeti kultúránk keveredjen mások bőrszínével, hagyományaival és kultúrájával”. A stúdióban ülők elhűltek a szöveg hallatán, nem kaptak levegőt ezektől a szavaktól, és a műsorvezető azt mondta kivörösödve, hogy “egy ilyen ember mellett ül az amerikai elnök”. Még Kim Dzsongun esetében sem beszéltek ilyen megvetéssel egy ország vezetőjéről, mint Orbánról."
Csizmás Kond
@Aki Én: @Aki Én: Mindenütt vannak beteg emberek akik azt is odahallják ami el sem hangzott...és azoknak vannak csodálójuk is...na azok az igazi betegek.
RonaGyuri
@Csizmás Kond:11:43 jól leírtad Orbán birkáit! =))
RonaGyuri
@Csizmás Kond: 11:33 valakivel összekeversz, vagy csak simán hűséges fityeszesként HAZUDSZ! =))
Maxipocak
@Csizmás Kond: Az igazi betegek azok, akik a tények ellenére nem akarják látni a valóságot. Akik meg ferdítik vagy előállítják a párhuzamos "valóságot", azok brigantik, cinkosok. De ezek orbán rendszerének a fenntartói.
Csizmás Kond
@RonaGyuri: ...szándékosan nem pontosítottam...ezért szabad az értelmezés...kinek hogy tetszik...de ne feledd én írtam és tudom hogy azalatt mit értettem, azt bárki bármennyire is akarja félremagyarázni.
...és nem volt értelme hazudnom de ha neked van tagadni az ismét sokmindent megmagyaráz.
Aki Én
@Csizmás Kond: ...nagyon igaz, tényleg sok a beteg ember. Ez jelenti a nemzeti-beteg sikerét is.
Mert nem látni amit tesz, az valóban már a betegség kategóriája.
Jobbulást!
szegfue
"Orbán ezután elköszönt, mondván, sietnie kell a reptérre, mert kedden reggel már egy múzeumraktárat kell felavatnia Budapesten." Tényleg ugy tesz O.V., mintha ő határozta volna meg, hogy mennyi időre "ér rá"... a fontoskodó ember nevetséges bohóckodása... dehát erre még mindig van "vevő".
evacica
Na végre megnyugodhat, meghívták a Fehér házba! Na de ki is? Egy maga dicsfényétől elvakult pojáca! Komoly elnök nem állt vele szóba!
Tavryni őrnagy
Van stílusa, mint egy használt zsebkendõkènt bánni egy rossz nõvel.
kokopelli
@evacica: évek óta röhög rajta a félvilág!A kijelentésein,amik teljesen mellétalálnak,a tanácsrezisztenségén, a relatív.valóságain,a megvétózhatatlan kitalációin sssstb...stb!
Az erőssége a közvetle mikrofonba hazudás!..."na és akkor mi van?" vállrándítással!A-
mennyiben a '80-as évek közepén odaát valaki mondta volna nekem,kiröhögtem volna!
csipetke
A puhost fogadták az orális...izé,az ovális irodában.Monika is így kezdte,aztán hol végezte...
desir62
„Nos, hát ez is megvolt” Akkó le szopikázta Trumpot is?
papa.49
@desir62: Valószínű, mert fordítva biztos NEM TÖRTÉNHETNE MEG )))))))))))))))))))))))))
namihami
...ez egy világosfejű vezető...
Mennyit tesz egy szőke "'vitorlahaj"". Tényleg világos. Csak ami belül van, az ne lenne ilyen sötét.
simmering73
Ez is meg lesz:
"Az amerikai kormányzaton belül előkészületek folynak arra, hogy a Globális Magnyitszkij-törvény (Global Magnitsky Act) alapján szankcionálják Orbán Viktor barátját, Mészáros Lőrincet, értesült az Átlátszó budapesti és washingtoni forrásokból. A szankciók amerikai beutazási tilalmat és az Egyesült Államokban tartott vagyonelemek befagyasztását jelentenék hazánk leggazdagabb, a Forbes szerint több mint 380 milliárd forintos vagyonnal rendelkező embere számára.
A szankciókat előkészítő kormányzati illetékesek látókörében van még Tiborcz István, a miniszterelnök veje, és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője is."
atlatszo.hu/2019/05/14/washington-szankciokat-fontolgat-meszaros-lorinc-ellen-de-az-elnok-vetozhat/?fbclid=IwAR0vt4y22nZuQCfnAgPMg9IAuWG_IDwtLbKNXbHyEuhSF7l7XGXzK7-pmV4
Lepényleső
Milyen munkalátogatás? Mindketten annyit dolgoztak eddig mint a munkaerő tartalékok hada?
tudode
Bee!
.
Trump NEM SZERETTE annyira iker tesóját, mint Macront, akit nem a CSELÉD BEJÁRATON fogadta a TESÓ
.
www.google.com/search?q=feh%C3%A9r+h%C3%A1z+alaprajz&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=A0rQ580llVWK3M%253A%252Co2g0gAmbFWqKGM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kTkJwIBj0pQ5EOSrWZPB3JTB0QL5A&sa=X&ved=2ahUKEwiVl63OvZviAhXkwsQBHa22DuYQ9QEwAHoECAkQBA&biw=1280&bih=580#imgrc=A0rQ580llVWK3M:
.
Macron fogadása
.
---- Macron’s State Visit With Trump Was A Film Noir Romance
.
www.youtube.com/watch?v=miHC39xEAX4
.
www.youtube.com/watch?v=sWcR5pvjZrc
.
Jean-Claude Juncker mérsékelten barátságos, az IKER TESÓ piros pacsizásához viszonyítva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.