A babaváró támogatás mielőbbi előzetes jóváhagyására szólították fel a kormánypártok az Európai Bizottságot.

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakciószóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján kifejtette:

a brüsszeli bizottság előzetes jóváhagyása az előfeltétele annak, hogy július elején elinduljon a családvédelmi akcióterv keretein belül a babaváró támogatás.

Értékelése szerint Brüsszel kettős beszédet folytat, hiszen a bizottság tagadja, hogy megtámadta volna a programot, de valójában pont a brüsszeli bürokrácia gáncsolja azt.

Ezt jegyzőkönyvek is bizonyítják – hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus. Jelezte: előző nap a kormány nyilvánosságra hozta ezeket a dokumentumokat.

Nacsa Lőrinc arra szólította fel a bizottságot: ne alkalmazzon kettős beszédet és tegye világossá, hogy jóváhagyja-e a magyar családokat támogató babaváró támogatást, vagy csak úgy, mint eddig, a jövőben is inkább a migránsok támogatását tartja fontosnak.

A Fidesz-KDNP és a kormány kiáll a magyar családok mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy július 1-jén életbe lépjen a magyar parlament által megszavazott babaváró támogatás, és azt megvédje minden lehetséges eszközzel

- jelentette ki.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Az Európai Bizottság világosan megmondta, hogy mindenki úgy várja a babáját, ahogy akarja: neki ehhez nincs hatásköre...
Aki Én
Miután a szektatévében nem mennek le a cáfolatok, így orrvérzésig mehet a hazudozás, tömegek tudatos megtévesztése, vagyis hazaárulás.
rokker33
Ehhez most mi köze az EU nak? Van egy törvény amit a szarlament megszavazott Dagadt Laci jelenlétében és gondolom a Bólogató Kádár Jancsibá is aláfirkanrotta a papírt akkor mit vinnyog ez a dagadt tolvaj cigány és bandája! Az nem volt baj az EU nak hogy eltörölték a 13 havi béreket nyugdíjt rabszolga törvény a tákolnányt átírták a saját javukra és meg sem szólalt egy fideszes képviselő sem és az EU T sem érdekelte!!! Felháborító!!!
rokker33
@rokker33: Ha meg adni kell mert ugye a birkákat etetni kell ,akkor azt úgy adják mintha a sajátjukból vennének el ami részben igaz mert kevesebbet tudnak lopni!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. August 24., 13:09
Eltűnt egy 13 éves lány
Szórakozás - 2019. August 24., 13:20
Itt az új Star Wars-sorozat előzetese