Kövér László, az Országgyűlés elnöke lemondását követelték a homoszexuálisokat érintő kijelentései miatt a Budapest Pride által kezdeményezett demonstráción szombaton Budapesten, a Kossuth téren.

Kövér László újabb társadalmi csoportot "sértett vérig", lemondását követelték Budapesten
Fotó: Facebook/Mérce

A szervezők szerint a politikus egy szerdai fórumon

másodrendű polgároknak minősítette a homoszexuális polgárokat, illetve pedofíliához hasonlította azt, ha egynemű párok is szeretnének gyermeket örökbe fogadni.

A Kossuth tér közepére csoportosult, mintegy ezerre becsülhető tiltakozó részvételével megtartott demonstráción Antoni Rita, a Szabadnem Blog szerkesztőségi tagja hangsúlyozta, hogy a kormányzat

már vérig sértette a hajléktalanokat, a szingliket, a gyermeküket egyedül nevelő nőket, a gyermekteleneket, a családon belüli erőszak áldozatait, a feministákat a gendertudományt oktatókat és tanulókat, most pedig a homoszexuálisok vannak soron.

Pásztor Tibor négygyermekes apa, aki vér szerinti gyermekei mellett örökbefogadott gyermeket is nevel, arról beszélt, hogy az örökbefogadás független a szexuális orientációtól.

"Ha pedig a gyermekemet bántják, az megbocsátani nem fogom"

- fogalmazott a szónok.

A demonstráció végén két nő Kövér Lászó-maszkban rövid performanszot tartott: "Kövér László átadta Kövér Lászlónak" a "Legegyenlőbb magyar" díjat, egy szivárvány színű bajuszt.

A tüntetés résztvevői szivárvány színű zászlókat lobogtattak, feltűnt a tömegben MSZP-s, momentumos, DK-s zászló, illetve a Liberálisok molinója is.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tulipan
Jó "fogás" volt! Gratula a titokszolgáknak!!! ITT a folytatás! Remélem, az osztrák választók ez a "pikáns" ügyet, Vasárnak kellően "értékelni", fogják, még annak ellenére is, hogy ŐK (eddig), még csak nem is éltek +/- 50 évig orosz elnyomás alatt!, mint MI!!

nepszava.hu/3036501_nem-az-ibizai-este-lehetett-az-egyetlen-alkalom-amikor-az-orosz-oligarchak-es-az-fpo-emberei-talalkoztak
tulipan
@Aki Én: Ne igen! Egész életében, rendesen pörgette ám, azt a a bizonyos köpönyeget, mindig a hazugságaival, Kövér a kommunista elvtárs-liberális-áldemokrata-álkeresztény úr!!!
Aki Én
@tulipan: Erre mondják, hogy egy hazug, ártalmas, társadalomellenes hazaáruló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.