Gulyás miniszter erősítette meg a csütörtöki kormányinfón: Kövér László házelnöknek igaza volt, amikor azt mondta: "normális homoszexuális ... nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak" másokkal.

A magyar kormány hivatalos álláspontja: a melegek nem egyenrangú állampolgárok

Kövér László házelnök szerdán egy lakossági fórumon egyebek mellett azt mondta:

Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok gyereket, de igényt tartok rá hogy más gyerekét jogom legyen felnevelni.

Majd hozzátette:

Egy normális homoszexuális tudja, hogy a világ rendje micsoda, hogy ő így született, ilyenné lett. Próbál ehhez a világhoz alkalmazkodni úgy, hogy nem tartja magát feltétlenül egyenrangúnak.

Gulyás Gergely Kövér László által elmondottakról kijelentette:

Ez szerintem tényszerűen igaz

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön kijelentette: a magyar jog világosan kimondja, hogy azonos nemű párok nem fogadhatnak örökbe gyermeket, házasság pedig férfi és nő között jöhet létre.

Gulyás szerint:

Minden gyermeknek joga van egy anyához meg egy apához, és nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kellene felnőnie".

Azt is elmondta:

Mi úgy gondoljuk, hogy minden gyermeknek joga van egy apához és egy anyához. Nem tartjuk helyesnek, ha egy gyermeknek két apával kell felnőnie. Én is úgy gondolom, hogy ez önzés azok részéről, akiknek saját gyerekük nem lehetne.

110 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@almalibre: Éppen erről van szó, hogy sem az alkohol, sem a drog, sem egyéb deviáns viselkedés nem nemi identitás függő!
Az elhanyagoló nevelés se, de rengeteget árt, ahogy a hospitalizmus is a deviancia melegágya!
Persze általában az emberek attól félnek, amit nem ismernek! A homoszexuális emberektől jobban félnek, mint bármilyen ismert - és sajnos elfogadott - erőszakos embertől. Eszetlenség!!

Nem lesz senki attól homoszex, hogy homo neveli, hiszen a "homokos" embert általában heteró neveli, és ő mégis homokos lesz!
Hm?
JAJMÁR
Egyébként minden gyermeknek joga van biztonságos, szerető családhoz, otthonhoz, ahol őt szeretettel óvják és várják. Hogy ehhez feltétlenül egy anya, meg egy apa kell? Kellene, kellene... de nemcsak, hogy nincs mindig, a mellérendelt szeretettel óvják és várják" is hiányosan teljesül.
Az a legnagyobb probléma, hogy milyen a nemi identitása, a nevelőnek? ! SETÉT KÖZÉPKOR!
almalibre
@JAJMÁR: “Persze általában az emberek attól félnek, amit nem ismernek! A homoszexuális emberektől jobban félnek, mint bármilyen ismert erőszakos embertől.” Nos vannak homoszexuális ismer őseim, voltak találkozásaim szimpatikus meleg emberekkel, azonban a összképet jelentősen rontják a nyilvános WC-ben mellém csapódó, engem vizslantó, maszturbáló buzik. Nem javít a képen az meleg kolégám sem, aki szobatársam volt egy alkalommal és egy egész estén nyomult rám, figyelmen kívül hagyva udvarias elutasításomat…

“Nem lesz senki attól homoszex, hogy homo neveli, hiszen a "homokos" embert általában heteró neveli, és ő mégis homokos lesz!”
Igaz, de ugyan ebből az felvetésből az is következik, hogy mivel a heteró párok gyermekei túlnyomó többségben heteróként élnek tovább, ezért a homoszexuális párok gyermekei többségben a meleg kapcsolatokat fogják előnyben részesíteni…
Egy tudományos tény: nem létezik homoszexuális gén, azaz a meleggé válás nem egy születéstől determinált folyamat…
JAJMÁR
@almalibre: Férfiaknál kimutatható egy hajlamosító gén "X kromoszóma csúcsán látható az a genetikai marker (Xq28)," amely felelős lehet a homoszexualitáért, de nőknél ez nincs.
Önmagában a homoszex.-sal semmilyen negatív személyiségvonás nem azonosítható! Talán ha elfogadóbbak lenne velük a társadalom, még inkább beilleszkednének, hiszen - gondolj bele - ha te úgy érzed, hogy kitaszít, másképpen kezelnek az emberek, te is másképpen viszonyulsz. Oda-vissza működik.

Szerintem pedig nincsenek csak nőies nők és férfias férfiak, hanem ezt én kevert formában tudom elképzelni, pl. így aztán vannak nagyon nőies nők és nőies férfiak, és férfias nők és nagyon -agresszív- férfiak... biszexek, és nők, akik minden évben szülnek, és férfiak akik mindenfelé gyereket nemzenek... szórják a magot :-D
Hol húzod meg a határt? Mi alapján? Ha egy férfi bevállalja, hogy meleg, azt elítéled, vagy azt, amelyikről azt gondolod, közben meg lehet, hogy egy nőies heteró?

Amúgy pedig a leszbikus nő simán beültethet egy petesejtet, és szülhet... és ezt a társadalom nem is kifogásolja!
Ismerek én is meleg férfiakat, csomó nőket meghazudtoló kedves, nőies vonásokkal :-D

(Időnkét mérges vagyok, hogy miért "buzi" minden jó fej férfi, persze csak vicc .-D)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.