Még a város fideszes képviselőjének kampányfórumán is részt kellett venniük egy miskolci magánklinika dolgozóinak, a felháborodott alkalmazottak nem ellenkezhettek, belengették nekik az elbocsátást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
@Shikari: Csak a rabszolgatartó teszi a rabszolgáival, amit akar.
Egy szabad ország szabad polgára csak azt tesz munkaidőben, amire szerződése van.
Főleg az egészségügyben.
Ugye, milyen érdekes? Ez tényleg új lehet neked, akinek az agya mással van megtöltve! :D
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Aki Én: Naszóval, ha nem akarsz nem akarsz, mindenkinek a saját választása mit akar. Azt viszont megjegyzem, hogy itt az általad összehordott sok összevisszaság csak mellébeszélés a kihátráláshoz. Nem egyéb mellett kellett volna kiállnod mint a cikkben elhangzott magánklinikás eset mellett, de behúzott farokkal persze vonyítva kihúztad magad. Ez bizonyítja hogy míg nagy pofával zúgod a semmit soha nem tudsz egyetlen tényt sem bizonyítani csak ugatod a semmit.
Én sem tudtam hogy igaz vagy nem igaz sőt nem is érdekelt volna az sem ha történetesen igaz, de bevállaltam már csak azért is mert sejtettem, hogy a hablatyoláson kívül nulla vagy...hát erről ennyit...és kérlek ezután ha csakugyan kényszert nem érzel ne zaklass a gyáva megjegyzéseiddel. pá.
Aki Én
@Csizmás Kond: Te tényleg ennyire buta vagy? Még engem is meglep.
A cikkben említettel azonos eseteket említettem, és ez neked a kibújás?
Éppen azt magyaráztam el, hogy veled ellentétben én miért nem kételkedem a történetben. Nem mellékesen jeleztem, hogy nem tudhatom, hogy igaz-e, de az előzményeket tekintve nincs alapom kételkedni.
Te akkor a kretén vagy baszki, hogy arra nincsenek szavak. Ilyen esetekben látni, hogy a felfogásod, butaságod végtelen.
Naná, hogy fideszes vagy.
Csizmás Kond
@Aki Én: Ismét melléfogtál szájvitéz...te viselkedsz úgy mint a románok, folyton kihátrálsz mindenből és hátbatámadsz...
Aki Én
@Csizmás Kond: Csodálkoztam volna ha nem tudnád fokozni.
A románozásod meg külön tetszik :) Románként hiteles lehet a véleményed ebben a témában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.