A testület összesen 2 millió 205 ezer forint bírságot szabott ki a határidőig vissza nem vitt ajánlóívek miatt. A Fidesznek 2 ezret kell fizetnie, az Egységes Magyar Nemzeti Néppártnak viszont több mint 1,2 milliót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Commenter: Ez nem párt érdek ez csupán az ottani mszp. magamisták érdeke, ezért nem csodálkozom a 2009 történteken ez tett be a közöslónak, aminek tudjuk TÚRÓS A HÁTA,!!! Most leírom a Karácsony Gergő nem lesz főpolgi, mert a megfelelő időben az mszp. szépen kifarol alóla !!!
Commenter
@papa.49: Nem először csinálja ezt az MSZP sajnos, hogy karöltve szavaz a fidesszel. MIért?! Nem szégyellik magukat? Újhelyi tombol hogy megfigyelik és milyen mocskos a hatalom, és erre szavazni velük mégis oké Tarlósért Karácsony ellenében? Már másodszor? Hogy van ez? Most vagy fulllosan ellenzékiek vagy pszeudo ellenzékiek? Döntsék már el kedves maradék szegfűsök hogy hányadán állnak. Karácsony Gergely az utolsó pillanatban adta a nevét a tavalyi parlamenti választásokhoz, és vállalta a miniszterelnök-jelöltséget, mert Önök még egy miniszterelnök jelöltet sem voltak képesek kiállítani a csuti ellen. Tessenek már magukba nézni, és nem összefogni mutyiban a fidesszel mert a lmp sorsára fognak jutni! Magukkal rántva a feltörekvő és ígéretes Párbeszédet is! Ezt akarják miután 50%-os pártból 6-12% párttá őrölte fel Önöket a fidesz?! Felháborító és nagyon szomorú!
kissé felnőttem
na ebbe akkor belerokkannak? csillagászati összeg
papa.49
@Commenter: Nem kedves nekem ez az alakulat tudod miért már írtam többre becsülöm azt aki ebből a csapatból kimaradt a volt mszmp. közül, mint akik nagy hangon most pont az ellenkezőjét hirdetik, mint '90 előtt!!!
Commenter
@papa.49: hát ez így igaz. De amit Karácsonnyal szemben is most elkövettek az nem semmi. Gyurcsány helyett most Karácsony a felelős a patkányhelyzetért is,a parkolásért is megint találtak egy újabb kollektív bűnöst. Tény hogy Zuglóban kezdődött el a kamupártozás Lévai Katalin és tsai lévén, tény, hogy Zuglóban ütötték fel először a fejüket a vándorpatkányok csak halkan kérdezem, mennyibe került Tarlósnak pont ott a kamupártozás, a parkolásozás, és a patkány betelepítés?
A szemétszállítás a fővárosban nem zuglói polgármester hatáskörébe tartozik. El tudom képzelni hogy Tarlós azért dobta a Bábolna Biót ami jól működött mert drágák és hatékonyak voltak, valamint azt is, hogy szándékosan szabadította rá a patkányokat Budapestre ezzel is növelve a fidesz által áhított káoszt. A szemétszállítási díjakat rengeteg ember már ki sem tudja fizetni időben. Akkor?
papa.49
@Commenter: Az mszp. számomra legalább annyira utálatos mint a fütyisz ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.