Előrejelzések szerint az LMP nagyon leszerepelt az európai parlamenti választásokon, Ungár Péter képviselő már értékelte a választási eredményeket.

Nagyon leszerepelt az LMP – a képviselője szerint rá is szolgáltak

A politikus a hvg.hu-nak azt mondta.

"A választóink megbüntettek minket. Megérdemeljük. Nem az elmúlt két hónapért büntettek minket a választók, hanem az azt megelőző 12-ért. Elkövettük ugyanis a legnagyobb hibát, amit egy párt elkövethet: csalódást okoztunk a szavazóinknak, cserben hagytuk őket a választások után. Nem az ő képviseletükkel foglalkoztunk, hanem saját belső konfliktusainkkal és útkeresésünkkel. Nem kérdés, hogy rászolgáltunk a vereségre".

Forrás: hvg.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A szatellit párt megkapta amit érdemel !!!
Szeparepa2
Azért Demeter Mártát és Vágó Gábort nagyon sajnálom, ők ennél sokkal többre hivatottak... remélem megtalálják mielőbb a helyüket... Szarbán remélem már nem éli túl az éjjelt és elviszi egy agyroham; de ha netán mégis, akkor pisloghat, mert komoly erőt nem tudtak a kiskedvenc nácii felmutatni, a Néppárt pedig nem fog már vele szóbaállni, mondhatom két pad közt a földre eset, egy kupac szarba ahová való az az elmebeteg hazaáruló tolvaj patkány
advocat
Az LMP-nek köszönhetjük a Fideszes kétharmadot. A "nép" nem felejt.
Yoda69
Remelem eltunnek örökre.
Nékik köszönhetjük a fideSS 2/3-ot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.