A Jobbik megmaradását nevezte a legnagyobb sikernek a vasárnapi európai parlamenti (EP-) választás estéjén újságíróknak nyilatkozva az ellenzéki párt szóvivője, mondván, "a Fidesz el akart törölni minket a föld színéről", de ez nem sikerült.

A Jobbikban már annak is örülnek, hogy nem szűnt meg a párt

Pártja eredményváróján, Budapesten Szilágyi György kijelentette: minden eredménynek örülnek, hiszen a párt létét veszélyeztető időszak volt az elmúlt egy év, "hiszen a Fidesz mindent megtett azért, hogy elsöpörjön minket az útból"; ide sorolta a számvevőszéki bírságokat és azt a "médiahadjáratot", amelynek következtében végül kétszáz sajtóperben nekik adott igazat a bíróság.

Azt mondta: ha alatta is maradna EP-választási eredményük a tavaly tavasszal, az országgyűlési választáson elértnek, a legerősebb ellenzéki párt marad a Jobbik, hiszen mindezek a megméretések "különböző választási metódusokat jelentenek".

Aki hisz a demokráciában, annak külön öröm, hogy a választópolgárok élnek a jogukkal, és elmennek szavazni – értékelte a magas részvételi arány Szilágyi György.

Az Európai Parlament magyar tagjainak választásán 18.30-ig a jogosultak 41,74 százaléka adta le szavazatát a magyarországi szavazókörökben a Nemzeti Választási Iroda adatai szerint.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Arra a sorsra jutott a Jobbik, mint a többi párt HÁLÁBÓL, mert besegítettek GRÁNIT izé megszülésébe!
.
Nézzük csak a POLITIKA SZÍNPADÁRÓL karakergyílkolt pártokat: SzDSz, kisgazdák, MDF, LMP stb., a többiek se reménykedjenek, sorra kerülnek a beépített hapciKÁKKAL, kivételt képez a DK! (A szocik haláltusájukat járják már)
.
Különben a FideSS is addig lesz SS-esen a POLITIKA SZÍNPADÁN, amíg a RÉM RENDES CSALÁD szülötte nyomja a szirénke hangját!
RonaGyuri
egy kapcsolódó érdekesség:
Nem mondott igazat a jobbikos Szilágyi György az azonnali kérdések órájában hétfőn a parlamentben. A politikus ugyanis azt állította, hogy az Országgyűlés fizette neki a riói nyári olimpián való részvételt, miközben az Origónak az Országgyűlés Hivatala is megerősítette, hogy sem repülőjegyet, sem szállásköltséget nem fizetett Szilágyi Györgynek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: bpcs másolási hiba:

Egy igazán pikáns elszámoltatás

S derék origo.hu-t nem hagyta nyugodni a dolog

Szögezzük le, hogy nem tudom és igazából nem is érdekel, hogy mi az igazság. csak és kizárólag az origo.hu „Továbbra sem tisztázta riói útját a jobbikos Szilágyi György” cikkének belső ellentmondására szeretnék koncentrálni.
„Nem mondott igazat a jobbikos Szilágyi György az azonnali kérdések órájában hétfőn a parlamentben. A politikus ugyanis azt állította, hogy az Országgyűlés fizette neki a riói nyári olimpián való részvételt, miközben az Origónak az Országgyűlés Hivatala is megerősítette, hogy sem repülőjegyet, sem szállásköltséget nem fizetett Szilágyi Györgynek. ” – kezdi a mondókáját,
majd részletesen elszámol egy luxus-utazás költségeivel,
ezt követően pedig számon kéri, hogy mégis mibul.
Nos nekem ehhez két megjegyzésem lenne:
egy kérdés; ha az országgyűlés hivatal fizette akkor rendben lenne a luxus?
s egy megállapítás; mintegy harminc éve évente többször is felmerülhetne a kérdés, hogy Orbán miből és hogyan fedezi magán-utazgatásai költségeit! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.