Huh gyerekek. Ez azért kemény na. Ez azért most kemény. Tudjátok, azon gondolkodom, hogy mi lett ebből a nemzetből. Hova tűntek azok, akik együttesen felismertek egy hatalmas nemzeti problémát, és ’56-ban összefogva tettek ellene, méghozzá olyan elképesztő bátorsággal, hogy világszerte ismerik a forradalmunk történetét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
1-2 okra rávillantok csak neked? hol van a 60 as-70 es évek ipara munkáslétszámban?a béka segge alatt. hol az értelmiség megfélemlités alatt?
van cél egyáltalán a tulélésen kivül:? nulla max kivándorol örökre, nem évekre. hol vannak az árak a bérek fele a csillagokba fele a béka seggénél. Ami van parlamentben kövér önkény és
1,5-3 milláig havi fizetés, megélnek? ök meg ki fog megdögleni ? találd ki. a 2/3 nem erre lenne való de politikai kultura hiányában erre ( is ) használható eügy sir nincs pénz oktatás falvak szintén, ha kell 100 stadion lesz ha a világban bárkit kell támogatni lesz rá és ???
pénz arra van amire a hatalom akar. ja meg egyszemélyes a hivatal ő dönt ti meg hagyjátok akkor ne siránkozz . se most se később mivel kérdezted: irtam.
verőce21
Ostobaságokat fejteget ez a cikk. És ugyanolyan uszító és tudatlansággal párosul, mint az utolsó választás.
A lipsik csúfos kudarca az EP választáson is, a tudatlansággal párosult arrogancia befellegzett mintapéldája!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.