A Yad Vashem múzeum korábbi igazgatója által vezetett nemzetközi bizottság egy teljesen új koncepciót dolgozott ki a Sorsok Házának, Schmidt Máriának már semmi köze hozzá.

(Forrás: hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Schmidtalanság... https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2...
Az első a sorban Schmidt Mária terrorigazgató és milliárdos ideológiai jajveszékelő, a magyar és a világtörténelem szimultán meghamisításának éllovaginája. Pardon, éllovasa. Sajtóértesülések szerint olybá tűnik, hogy az Orbán rezsim mocskát minden irányból feszt megideologizáló Európa-fóbiás matrónát valamiért kiszorítják a Sorsok Háza projektből. Vagyis a hatalom legújabb történelmet hajlító, ám elkészülni sehogyan sem akaró panoptikumában majd nem Mária asszony törölgeti a port. Nem illik bele a koncepcióba. Tegnapelőtt a Figyelőből vonult ki, most ezt a történetet is elengedi, ugyanbiza mi lesz ezzel a drága asszonnyal? Szó szerint drága. Amilyen zsíros üzleteket köt a kormánnyal az adófizetők hátán, az valami egészen csudálatos. Úgy fest, hogy ez egy igencsak kényszerű elengedés lehet, és nem független egyáltalán a washingtoni Holokauszt Múzeum vezetőjének budapesti látogatásától. Csak nem odaszóltak, hogy hélló, mádám? Ha tényleg odaszóltak, hogy kurvára nagy baj van ezzel az emlékezetpolitikával, ezzel a magyar hatóságok felelősségét mentegető kiállítással (meg az emlékezettel is úgy általában), akkor most nem játszik a nagyfene szuverenitásunk? Most bárki beleugathat, hogy mi mit hogyan csináljunk? Hát persze, hogy forog az a retkes köpönyeg.
Mondjuk attól feltétlenül csak jobb hely lehet a világ, ha Schmidt nagysága kezéből kivesznek valamit. Mert amihez hozzányúl… annak spontán halszaga lesz. Tény, hogy Hollik is megmondta: már van egy holokausztmúzeum Magyarországon, így a Sorsok Háza megnyitásával nem kell sietni. Hogy nincs elsietve, az kurvaélet; 2013-ban pattant ki az ötlet, azóta meg Lázár János is hova lett? Jól van, bazmeg, akkor nyissatok kocsmát, abból nem lehet baj.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@szaboria1: Schmidt Máriát önkéntes politikai prostituált és elsőszámú koronázatlan NER-ideológust már így is szárnyára kapta a világhír: a CNN címlapjára került, hogy Magyarország torzítja a múltat. Igen, a Sorsok Házáról van szó, amelyről azt írják: milliárdokba került, három éve készen van, mégsem nyitott még meg , de nem is ez aggasztja igazán a történészeket. Hanem az, hogy ugyan a múzeum a holokauszt áldozatainak és az embermentőknek állítana emléket, ám többen, köztük a Mazsihisz is aggódott amiatt, hogy Schmidt Mária irányításával a magyar hatóságok felelősségét mentegető kiállítás jön létre, a tanácsadó testületből pedig kiváltak nemzetközi tekintélyű szervezetek. A kiállítás tervét mostanáig nem mutatták be. Persze, vannak jó zsidók (Köves-Netanjáhu félék) és rossz zsidók (a newyorktelaviv-tengely baliberalis világi zsidói) ugyanúgy, ahogy jó magyarok (ner-en belül) és rossz magyarok (ner-en kívül) is vannak.
kokopelli
@Eladott Ország: ...vagy teli lett a hócipőjük a csaj hazugságaival,mert szólhatott valaki a volt
NSzK területéről,hogy tapasszák be a lepcses pofáját az új "NDK"-val való összehasonlítása miatt?
Azt hitte a pitsa,hogy nincs elég kétnyelvű munkatárs a mostani német kormány mellett?Ő is ott
baxta a rezet sárgára a nyugati tartományokban anno,és nem a keleti szoc.-zónában!...na meg az
USA komcsi részében?
Eladott Ország
@kokopelli: Amúgy pedig mi a franc köze van a "Nemzet Történészének" Angela Merkelhez? Ajánlanám neki, kérdezze meg a magyar embereket, szeretnének-e németországi színvonalon élni; arról is, hogy miért megy éppen oda több ezer magyar dolgozni, jól élni. Egyet mondok: mert egy jó szakmunkás négyszer többet keres, mint itthon. Arról is lehet faggatózni, hogy Hegyeshalomnál miért nem állnak sorba német férfiak és nők, megveszve azért, hogy magyar honban éljék le szerényke kis életüket. Szerintem kevés német ember tiltakozik azért, mert a volt NDK területén dolgozik, szórakozik, pihen. Ha meg igen, az a németek dolga, nem az egyre ostobább magyar elité. Előszeretettel bélyegeznek meg nemzeteket, azoknak vezetőit.
volvós
Kancslmarcsi lezárta a bankszámláját és elköltöztette valamelyik offshort céghez indonéziába...
papa.49
A bandzsamarcsának kezd lemenni a napja !!!
kokopelli
@Eladott Ország: Emlékszem rá,hogy '89 őszén már tízezrével jelentkeztek az NSzk-ban a
DDR-ből melózni átjött polgártársak,mert ők sem gondolták,hogy az "egyesülés" ellenére a két
országrész valaha is azonos szintre fog jutni! Lehet,hogy a Marcsa a nyugaton elrejtett zséjét a-
karja összeterelni? Nála is mindegy,hogy a nyalni való fenék milyen színű!Egy-két hónappal ez-
előtt még aggodalmaskodott a nyugati rész jövőjén!Most biztos ott kussol a lóvéján reszketve! (;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok