A repülésbiztonsági szabályok szerint közvetlenül a napnyugtát megelőző időszakban, illetve legfeljebb az azt követő húsz percig lehet munkarepülést végezni, amikor a meleg miatt csak a rovarok töredékét éri el a kipermetezett szer, vagyis az elvégzett munka hatásfoka jelentősen csökken. Emiatt átmenetileg szünetel a légi szúnyoggyérítés, viszont a földi permetezést folyamatosan végzik a szakemberek, az napnyugta után történik.

Forrás: hellovidek.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Mirabilis: Ez olyan ,,katasztrófavédős,, baromság !!!
Itt a városunkban régebben délután jött a ,,káposztarepcsi,, végig járta a légteret, azt este 11 óra körül jött a porozógép, amelyik úgy 20 méterre is befújta a port a házak közé !!!
A tavalyi évben egyszer volt hozzá szerencsénk az idén még nem !!!
Mikor az önkori intézte ezt akkor átlagban 3 hetente volt irtás, most meg a NAGY NIHIL VAN semmi nem történik, csak a szúnyogok egyre dühösebben támadnak az emberre !!!
Most az van a ,,permetezés,, után kb. félórával voltam kint a ,,fenevadak,, dühödten támadnak rajokba, pillanat alatt a karodon, van vagy 500 szúnyog, ez szinte hihetetlen, de leginkább ELVISELHETETLEN !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.