Az államtitkár egy történész cikkére válaszolt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Zakkant Zotyóka persze hogy jól él! =))
Nessy
Saját életére gondol? A politikusok szövegeit hallva, olvasva, kezdek hinni a párhuzamos világokban. Mert az esetek jó részében ők egy párhuzamos világról beszélnek, nem a mai magyarról. Ha meg tényleg elhiszik amit mondanak, akkor az katasztrófa!
RonaGyuri
Igazi kettős hiba

persze abban nincs semmi különös, meglepő meg pláne, hogy Kovács Zotyóka sületlenségeket hablatyol

Nincs ez most sem másképp a thegardian.com-on megjelent: „Another view of modern Hungary - Dr Zoltán Kovács responds to claims about media freedoms and judicial independence in a column by Timothy Garton Ash Letters” olvasói levele esetében sem.
A „Dr Zoltán Kovács - State secretary for international communication, cabinet office of the primeminister” aláírással megjelent levél sok gátlástalan és az elemi logikát is nélkülöző baromsága közül is kilóg egy: „ Stridently critical news portals in Hungary attract a larger daily readership”, amit a derék magyar médiában „A harsányan kritikus hírportálok Magyarországon több olvasót vonzanak” –ként fordítottak*.
Nos túl azon, hogy Pulitzer szülőhazájában számon kérni a kritikus hírportálokat egy igencsak durva blaszfémia, meg kell jegyezzem, hogy annak ismeretében, hogy derék NER-társa az derék külgarázdánk szinte napi rendszerességgel ad elő sztentori hangú performans -okat, mocskolva már szinte minden országot a földgömbről! =))

*Bocs, de meg kell jegyezzem, hogy a „Stridently” harsány fordítására meg kell jegyezzem, hogy az Encyclopædia Britannica „I stridently opposed the policies of the government” –t adja első példaként!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.