A barátok sem beszélhetnek a lábadozó énekessel.

Demjén még május elején kapott enyhe lefolyású agyérgörcsöt, ami miatt helikopterrel kellett Pécsre szállítani. Szerencsére néhány nap után kiengedték az intenzívről, majd a kórházat is elhagyhatta. Az mindenki számára világos volt, hogy hosszabb rehabilitáció vár rá, de a Kossuth-díjas művész állapotáról azóta sem érkezett információ.

A Borsnak sikerült felvennie a kapcsolatot az énekes jó barátjával, Frenreisz Károllyal, aki egy kisebb felvilágosítást tudott adni arról, mi is történik most Demjénnel.

Másfél hónapja találkoztam vele utoljára, de azt tudom, hogy javulófélben van. Pihenget, nem lehet zavarni. Ő most gyógyul, majd beszélünk, ha megerősödik.

A rehabilitáció ezen szakaszában tehát ő sem találkozhat barátjával, a kórházban töltött időszakában azonban ott lehetett a zenész mellett. A tény, hogy decemberre már Aréna-koncertet vállalt, Frenreisz számára is megnyugtató lehet.

Addig minden koncertjét lemondták, de a decemberi meg lesz tartva. Az orvosai és ő is azon vannak, hogy addigra teljesen felépüljön, megerősödjön, ami az ő és Isten segedelmével sikerül is

– nyilatkozta a Borsnak Frenreisz Károly.

Címlapkép: YouTube/M2 Petőfi TV

(borsonline.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hetvenes években sokan éljenezték a Bergendy- és később Rózsi-koncerteken. Aztán teltek-múltak az évtizedek és semmi újjal nem tudott előlépni, csak a régi dalait bírta újra és újra előhúzni, amikor elfogyott a pénz, ahogy kortársai egy része tette és teszi. Innentől számomra elfogyott az éljenezni való, már csak egy roggyant alkoholista öregembert látok, aki azt nyökögi "én voltam valaki". Ezen mit éljenezzek? Inkább sajnálom szegényt, hogy csak ennyire ment a tehetségével. Talán ma már ez lenne az ideális díja: uploads.disquscdn.com/images/b9220e85f5a835203785f753fbdf5fcb5b2bfb4dd80cde9643fc35add8b404c7.jpg?w=600&h=255
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
A hetvenes években sokan éljenezték a Bergendy- és később Rózsi-koncerteken. Aztán teltek-múltak az évtizedek és semmi újjal nem tudott előlépni, csak a régi dalait bírta újra és újra előhúzni, amikor elfogyott a pénz, ahogy kortársai egy része tette és teszi. Innentől számomra elfogyott az éljenezni való, már csak egy roggyant alkoholista öregembert látok, aki azt nyökögi "én voltam valaki". Ezen mit éljenezzek? Inkább sajnálom szegényt, hogy csak ennyire ment a tehetségével. Talán ma már ez lenne az ideális díja: uploads.disquscdn.com/images/b9220e85f5a835203785f753fbdf5fcb5b2bfb4dd80cde9643fc35add8b404c7.jpg?w=600&h=255
Eriksson
@Eladott Ország: Úgy vagy Rózsival mint Gyurcsány az öregecskedő feleséggel.
papa.49
@Eladott Ország: Pontos a kép, csak ehhez még annyit tennék kevesebbet kellett volna vedelni abban a ,,bizonyos időben, mikor még futott a szekér,, !!!
Eladott Ország
@Eriksson: Nem hallottam róla, hogy Gyurcsány leváltaná az öregecskedő feleségét. "Járt útért ne hagyd el a járatlant", tartja a közmondás is. Valószínűleg tartom, hogy ez lehet jelenleg a vezérlőelv.
Eriksson
@Eladott Ország: Írásod alapján kiábrándultál Rózsiból, mert nem tudott megújulni.
Aki valóban kedvelte, az most is kedveli és öregecske mivoltában sem akarja lecserélni. És főleg nem leszólni életművét.
Eladott Ország
@Eriksson: Én nem szólom le, de lejárt lemez már. Egy dakotának semmi se drága. Rózsinak se lett volna szüksége, hogy udvari zeneszerző legyen. De majd róla is kiderül, mint Kokóról, hogy sosem volt fideszes. Demjén Ferenc megkapta az 5 milliót a röhejes úszódaláért. Akkor most dögivel lesz pénz tütüre, csak a kézre kell vigyázni, mert a balban nem tudja a mikrofont tartani.
Nyer, aki mer,
TEK, meg a NER,
S Orbán-Gyárfás
Két nagyember!
youtu.be/j4IJEsbGiMc
Ez a Rózsi gyerök is kitanulta, hogy kell mosolyogva segget nyalni!
Eriksson
@Eladott Ország: Süt belőled a rosszindulat.
Ezen logika alapján nyugdíjba lehetne küldeni akár Bródyt is, mert éppen nem azt az ideológiát vallja amit esetleg elvárhatnának tőle a Fidesz rajongók.
Viszont zenélni, énekelni mindkettő tud, s ez a lényeg.
Eladott Ország
@Eriksson: tegnap, 16:29; Hölgyeim, Uraim ! Elmefényesítéshez, gerincproblémák kezeléséhez sorakozó a Fényes Tekintetű ( honnan került ide ez a tetű ? ) előtt, ámen. Ezt választották. Lehetnének bölcsek is, de ők inkább odadörgölőznek a pünkösdi királyhoz. Népünk történelmében ugyanis annyi idő lesz az uralkodása. Ennél még az Aczél György nevével fémjelzett három T (tiltott, tűrt, támogatott) ideológiája is humánusabb volt, mert a rendszer hagyott olyan szelepeket, amelyek révén a kommunista ideológia hegemóniájának a megszűnése és a szellemi-kulturális élet liberalizálása valamelyest teret nyerhetett. Ez itt a Rákosi-rendszerre hasonlít, sokadszor mondom, csak annál is ostobább és főképp sokkal slamposabb. A dagadt szotyolaköpködő készletéből ugyanúgy hiányzik a „tűr” kapcsoló, ahogy az ötvenes években sem volt ilyen, de a csúszómászó gyávaság a tiltás bevezetésében is megnyilvánul, úgy kell csinálni, hogy ne vegyék észre. Nehezebben éri el az országlakosok totális undorát. Attól mindig méregbe gurulok, mikor azt hallom, hány milliós tábora van a csúti betegnek, mert az már régen messze van a millióktól, dehát ahogyan az nyilvánvaló volt, még értelmes emberek is elfelejtették, hogyan nyert választást a futballista. Egyszóval kevesen vannak a szektahívők, és most majd még kevesebben lesznek. Úgy látom te már "Mán Doki" lettél a témában, László helyett Leslie.
Commenter
@Eladott Ország: Különleges, senkiével össze nem téveszthető hangja van. A Bergend majd a V moto rock hangzást is ő tette egyedivé. Szóistaként is volt még néhány szép dala, a legkiemelkedőbb talán a Szabadság vándorai. Ő mára az orbán rendszer udvari megöregedett zenésze lett, a szabadságra vágyó magyarok akik tehették meg kivándoroltak külföldre. Arról hogy eü állapota milyen nem szólnék a külseje többet mond ezer szónál.
verőce21
@Commenter: Aha! Szóval Te vonaton utazol befelé Pestre a Dunakanyarból, és mobilról írogatsz! Ezért olyan hibás az írásod...
Eladott Ország
@Commenter: ma, 08:10; Demjén Ferenc: “Havonta 48 500 forint nyugdíjat kapok. Hát, mit mondjak? Nagyon beosztom” Így érthető, hogy az ember nyugdíjas korára "rendszert vált" ,hiszen „Nyelvében él a nemzet, de nyelvével még senki sem nemzett… „
Commenter
@Eladott Ország: Mi van a fellépti díjakkal? A jogdíjakkal? Vannak akik annál is kevesebbet kapnak mintDemjén és nem panaszkodnak. Amúgy miért panaszkodik Zsiga Marcell is megmondta, hogy 49.000 Ft ból simán meglehet élni.
Commenter
@verőce21: rókák ugrálnak a telefonom billentyűzetén.
verőce21
@Commenter: (15:48) Sőt, 47.500.- ból! - mondta.
Commenter
@verőce21: Neki ez még aprópénz se. Le sem hajol érte. Ha csak le nem váltották, mert közpénzből újította fel a háza előtt az utat. A te adóforintjaidból is.
Macskaszem
Én szeretem a Rózsi dalait, és ez már így is marad. Mellesleg a többi hasonló korú zenekar, Omega, Edda, vagy Kordáék stb mind a régi sikereikből élnek. Ha alkottak is újat, az nem volt átütő. Amúgy Petőfi se ír már új verset, de attól a régi ugyanolyan érték marad.
Commenter
@verőce21: a Kisherceg még ennél is kevesebből, (valójában többől) élt, olyanból ami nem mérhető pénzben. A szeretetből. Mindenkinek adott belőle, a rókának is, aki végtelenül boldogtalan volt, hiába vadászott. Minden egyforma volt körülötte. Nagyon várta a Kis herceget a róka, az ő ünneplőbe öltözött szívével, amivel ő látott.De várta a herceget a kisvirág is. A hercegnek választani a kellett. A rókák iránti felelősséget ráhagyta az emberekre...erre a semjén-félék levadásszák őket és ebből akarnak jótékonykodni.
verőce21
@Commenter: Tudod, én majd a szarvasokat és őzbakokat fogom az idén szeptembertől levadászni. Mert lejárnak hozzám az erdőből, a hegyoldalról, már mindent felettek, feldúltak a telkemen. Nagyon elszaporodtak. Ezek is az én pénzemből...
A rókák iránti felelősséget ráhagyom az emberekre, pedig azok is jönnek...
Commenter
@verőce21: és akkor a vadász világkiállításra te szállítod majd a levadászott szarvast, őzet, meg a szarvas és őzpörköltet is? :(
Ha róka van, lesz ott még kígyó is. Készíthetsz új csizmát a kígyó bőréből, ha már úgyis vadászol, mint a shikari meg a fővadász.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok