Szeméremsértés miatt emeltek vádat egy katona ellen.

Folytatólagosan elkövetett szeméremsértés vétsége miatt emeltek vádat egy katona ellen – közölte a Központi Nyomozó Főügyészség szerdán az MTI-vel.

A közlemény szerint a hivatásos őrmester, tiszthelyettes tavaly decemberben és idén januárban több Komárom-Esztergom megyei településen követett el szeméremsértést, úgy, hogy autójából útbaigazítást kért a sértettektől, miközben a nemi szervét mutatva önkielégítő mozdulatokat végzett.

A katona a mintegy két hónap alatt két fiatalkorú és négy felnőtt korú – köztük egy várandós – nő előtt mutogatta magát szeméremsértő módon.

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki a katonát, aki beismerte tettét.

Az ügyészség a vádiratában azt indítványozta, hogy a bíróság a vádlottra tárgyalás mellőzésével felfüggesztett szabadságvesztést és – mivel méltatlanná vált rendfokozat viselésére – katonai büntetésként lefokozást szabjon ki.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem valami hasonló akció okozhatta "A Bátor Harcos 2019" gyakorlatra tartó katonai konvoj balesetét? A hivatásos őrmester olyan" Bátor Harcos" , aki már harc nélkül is képes meghalni! Ha igaz a pletyka, akkor Hende Csaba lánya kommunikációs felelős a Honvédségnél és a feddhetetlen fideszes keresi az apjával.
szendro.blogin.hu/files/2017/06/366604_hende_feddhetetlen_fideszeseket_keresek.jpg
ila51
lehet hogy már önszántukból nem voltak rá kíváncsiak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.