Karácsony Gergely alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót, ha pedig valaki kerületi polgármesternek ennyire alkalmatlan és megbízhatatlan, az főpolgármesternek is az lenne – mondta Zsigmond Barna Pál, a Fidesz budapesti szóvivője szombaton Budapesten.

Fidesz: még a falvakban is különb a helyzet, mint Karácsony Gergely kerületében
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A kormánypárti politikus kifejtette, már értik Karácsony Gergely korábbi kirohanását, aki – egy hangfelvétel szerint – még az országgyűlési kampányban vallott arról, mekkora politikai stressz Zugló polgármesterének lenni, és fogalma sem volt arról, hogyan lesz Zuglónak költségvetése.

"Maga is érezte, hogy nem képes ellátni a feladatot"

- mondta Zsigmond Barna Pál.

Karácsony Gergely jegyzője is alátámasztotta, hogy nagy a baj, amikor elmondta: az a csoda, hogy a költségvetés még egyáltalán működik. Szerinte "Zugló mindenről és mindenkitől lemaradt, alföldi középvárosokban különb a helyzet" – idézte a jegyzőt a Fidesz budapesti szóvivője.

Zsigmond Barna Pál szerint Karácsony Gergely alkalmatlanságát mutatja, hogy semmilyen érdemi kerületi eredményről nem tud beszámolni. Egy példát felhozva úgy fogalmazott,

"Karácsony öt év polgármesterség után azzal kampányol, hogy elmegy a kerületében álló üres, gazos telekre, és arról beszél, hogy állítólag, valamikor, lehet, hogy majd állni fog ott egy épület, amikor ő már sehol sem lesz".

A kormánypárti politikus közölte, kikérték az önkormányzat számlaegyenlegét és bebizonyosodott, Karácsony alkalmatlansága csődbe vitte Zuglót, azon ugyanis mindössze 50 millió forint van.

"Valóban egy alföldi középvárosban különb a helyzet, de talán még a falvakban is"

- tette hozzá Zsigmond Barna Pál.

Hangsúlyozta, ez már a bérekre sem elég, és még csak szeptember van, ezért Zugló kénytelen hitelekből élni, "Karácsony pedig mélyen hallgat".

(MTI)

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És ki nem szarja le Zsigmond Barna Pál pofáját. Ki a f@szom ő?! Egy szarházi bűnöző fidesz nevű szektatag, a sok geci közül! A zsarolás nem lep meg, végtére ezek közönséges cinikus bűnözők. A zsarolás nyilvános lebegtetése viszont pánikról, félelemről, kapkodásról árulkodik. A nagy kérdés, hogy ezt hogy kezelik Karácsonyék, ill. hogy a budapestiek most beszarnak-e, és a bűnözőkre szavaznak, vagy pedig ökölbe szorul a kezük. Remélem az utóbbi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@advocat: ma, 10:12; A luxusvécék iránti rajongásáról és számos más ügyletéről elhíresült egykori zuglói polgármester kénytelen volt lemondani parlamenti mandátumáról, megüresedett az ő helye. És sajnos nem találtak széles e hazában megfelelőbb embert e hiánnyal teljes légüres tér kitöltésére, mint Hollik Istvánt, ezért ő is képet visel a magyar országgyűlésben. Onnan lehet felismerni, hogy ha Németh Szilárd vagy Kósa Lala éppen nem ér rá hülyét csinálni magából, akkor őt kapják elő viharban, hóban, sárban, sátoros és sátortalan ünnepnapokon, de leginkább a vasárnapi zárvatartás idején. Nem a nap híre, de erős: havi félmillióért bérelnek autót Papcsák Luxusvécé Ferencnek, a Matolcsyt és az MNB-t felügyelő bizottság elnökének. A havi 3,5 milliós fizetése mellé.Korábban nem járt ilyen juttatás e pozíció birtokosának, Varga Bóvli Mihály nemzetgazdasági miniszter nagylelkű jóváhagyása igazán elbűvölő. Havi félmillió. Autóbérlésre. outside.mfor.hu/mfor/images-charts/jegybankfizu_160229.jpg
A soron következő választás tétje minimális. Tökmindegy lesz, kire szavazunk, a szavazatokat ők számolják és minden leigázott, valaha demokratikus intézményben ők ülnek. Ezt a visszamenőleges hatállyal lebontott, titkosított jogállamot a szavazófülkékben leváltani már nem lehet.
advocat
Igaz! A kis falvak is jobban hasznosítják a parkolásból jövő bevételeket. Még az akár 50 lakosúak is! Mindere oda kell figyelni.
fahrenheit451
Főleg azokban a falvakban, ahol a kiszolgáltatott, hót csóró emberek 99-100 százaléka a Fideszre szavaz.
Ott mindenki tudja, amit mindenki tud.
"Tudod?"
"Tudom."
"Mit tudsz te?"
"Mindent tudok."
"Miről?"
"Mindenről."
"A semmiről mit tudsz?"
"Mindent!"
"Az jó, hej, te vitéz Henry János."
Clavigo
Zsigmond Barnanyelvű Pál megaszonta a tutit...oszt jó napot.
fahrenheit451
Egyszer aztán Henry János, a legkisebb fideszes vándorútra indult.
A hülyéje víz, élelem, árnyékolástechnika nélkül begyalogolt a Negev-sivatagba, és három nap után meghalt.
Ha Henry János, a legkisebb fideszes nem lett volna ennyire hülye, az én mesém is tovább tartott volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.