A zenész egy interjúban azt is elmondta, Schmidt Mária egyszer felkérte, írjon musicalt az 1956-os emlékévre. De nemet mondott.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kis mértékben káros nagyban ártalmas

persze úgy kell annak, akiz érdekel, hogy ez a bohóc mit zagyvál össze

Ügyes, nagyon ügyes a derék hvg.hu ezzel a címválasztással. Ha bármely másik sületlenséget – van benne bőven – ragad ki ennek a celebnek a zagyvaságaiból nem fogom elolvasni. Na de ez annyira …
Szóval íme a cím: „Hajós András: Magyarország öt legokosabb embere közül három a TGM”!
A cikkben ott sorjáznak a bugyutábbnál bugyutább magamutogatós sületlenségek. S köztük a címnek okot adó: „Szerintem Magyarország öt legokosabb embere közül három a TGM, iszom a szavait, de ebben az esetben nagyon gőgös volt.”!
Nos ami azt illeti mindenkinek mindenről meg lehet a véleménye, így persze Hajósnak a TGM-ről is, de az ivászatról nem véletlenül tartják, hogy csak mértékkel!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a félreértések elkerülése végett a kismértékben nem az alkoholra, hanem a TGM-re vonatkozik!!! =))
Sámannus
Na Bandika rosszul kalkuláltál. TGM-nek nem három, hanem minyimum hat énje van! ezért ő nem a három, hanem öt -ből a hat legokosabb

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.