Kiabálják az ukrán határ melletti települések lakói, akik nem örülnek a szavazni érkező, oda bejelentett, de valójában nem ott élő embereknek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Akármi is lesz az már látszik, hogy szépen ki fog rajzolódni a "rendszer"...:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem semmilyen... Vagyis fellengzős és szereti eljátszani, hogy "ítélkezhet, rendelkezhet" mások felett, ő valamilyen és hozzá képest.. Amilyen pöcs vagyok még sajnálnám is, mert emögött komoly problémák állnak.. de szerencsére idős koromra megtanultam, hogy attól, hogy valakivel szörnyű dolgok történtek még lehet fasz is egyben..:) Az ilyen emberek szeretik szembeállítani a viláűggal, azt ami velük történt és felhatalmazást éreznek a bármire, de ebből csak sitt lesz számára idővel a viselkedése alapján.. Mondjuk abban is egészen biztos vagyok, hogy fizikális valóságban egy apró senki és csak itt kompenzál...:)
reagens
@SystemError: Te nem vagy magyar nyomi. Nem is leszel soha. Ilyeneket nem fogadunk be. Gáááááz vagy nyomi! :-)))))
SystemError
@reagens: Ma 7-től árulod a lelked 10 percenként? Felkeltett a flex meg a Dacia hangja mi :)))
reagens
@SystemError: Úgy döntöttem, hogy nem beszélgetek veled, mert egy személyeskedő köcsög vagy! :-))))))))))
Na csááááááááááááááááááá! :-)))))))))))))))))))
SystemError
@reagens: Menjél menjél, nehogy miattam ne legyen meg az óránkénti 6 poszt. Aztán ne személyeskedj senkivel, nem vallana rád! :) A ló néz, a csikó lát, hagyjuk dolgozni a csicskát! :)))))))))))
SystemError
@reagens: Ja és gratulálok a tegnapi 60 feletti poszthoz, az 8 órával számolva átlag 7-8 percenkénti átlag. Call centerekben is olyan 50 norma szokott lenni. Jó látni, amikor valaki ilyen elhivatott és ennyit áldoz erre az aktív munkaidejéből.

Szerintem sincs már miről beszélgetni. Üdvözlöm a pártirodát! Na cső...:)))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.