Ha nincs Borkai botránya, nem Karácsony lenne a főpolgármester a lap szerint.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nem a Borkai ügy volt a döntő, hanem a bolondistók teljesen alkalmatlan volt erre !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Nem a Borkai ügy volt a döntő, hanem a bolondistók teljesen alkalmatlan volt erre !!!
Klubtag
Ha Orbán időben és határozottan megnyilvánul Borkai-ügyben - pl. visszahívják és mást jelölnek helyette - akkor ez a felháborodás nem biztos, hogy országos kiterjedésű lett volna. Lehet, hogy Győrben ellenzéki győzelem születik, de ekkora sokk drága miniszterelnökünket talán nem érte volna.
De hát - mint az eddig feltárt "kapcsolati háló" alapján is látható - nem olyan egyszerű ám ezzel szembemenni.
Orbán és a fidesz-kdnp saját mocskos NER-jének csapdájában vergődik ilyen esetekben is. Etetni kell a "szörnyeket" és főleg bizony oda kell ígérni a védelmet esetleges lelepleződés alkalmával.
Aki Én
Nem gondolom, hogy a Borkai ügy IQ 30 felett meglepetést okozott. Aki akarja, látja hogyan működik orbán rendszere, és ez csak a jéghegy csúcsa. Egy valódi demokratikus jogállamban, korrekt versenyben, egyenlő esélyekkel, cseppnyi becsülettel orbánék már régen a süllyesztőben lennének. Képzeljük el például ezt a sztorit egy ellenzéki polgármesterrel. Akár Karácsonnyal. És hogy a kormány, hatóságok nem indítottak azonnal vizsgálatokat, az is mindent elmond a fideszről.
Én nem gondolom, hogy a Borkai ügy túl sok jelentőséggel bír egy ilyen elképesztően korrupt, aljas, hazug hatalom mellett. Ha valahol, akkor Győrben kellett volna nagyot ütnie. De éppen ott nem.
És természetes , hogy keresik a felelőst, de orbánék erről nyilvánvalóan mindent tudtak régóta, sőt, gyanítom az első naptól. Ezt egyedül nem tudták, nem merték volna megtenni.
Dr plágium
@Klubtag: Ha Borkai visszalép nem indíthattak volna mást( ráadásul 1 hét alatt a kampány sem jött volna össze). Sokat tudhat róluk Borkai hogy ennyire védik. Végül is egy segget nyalnak. Feladták Budapestet azért hogy Borkait védjék. Az utolsó kétségbeesett próbálkozása tarlósnak volt, amikor nyíltan megszólalt a Borkai ügyben. Szerencsére későn.Megérdemelték amit kaptak, és bízom benne hogy 2024-ben még nagyobb lesz a pofára esés.
Klubtag
@Dr plágium: ...én már 2022-re várom azt a bizonyos "pofára esést"... :o)))
papa.49
@Dr plágium: Így a csuti visszatudja léptetni, és ő jelölhet a helyére másik fütyiszes szarjancsit !!!
Dr plágium
@papa.49: Valószínűleg így lesz, de azért nem vagyok ebben sem biztos, hiszen megmondták magánügy a grupi, kokó, lopás mert a szabadidejében csinálta.
kokopelli
@papa.49: (08:16) a "portás bácsi" a hibás!
advocat
Ha áramszedője van nagymamámnak, nagypapámnak gumikereke akkor én trolibusz lennék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.