Ahogy azt tegnap mi is megírtuk Levente kezelésére is összegyűlt a 700 millió forint, így a kisfiú még a második születésnapja előtt megkaphatja az életmentő gyógyszert.

Az SMA1-betegségben szenvedő Zente után a kis Levente is megkaphatja kezelését, miután neki is sikerült összegyűjteni a szükséges 700 milliót. Levente kis sorstársához hasonlóan izomsorvadásos betegségben szenved, a kór hivatalos neve SMA II.

Csakúgy mint Zente esetében Levi számára is Mészáros Lőrinc utalt egy nagyobb összeget, egész pontosan 120 millió forintot, ezenfelül pedig adakozásra szólította fel a nagyvállalkozókat is, aminek eredményeként további 200 millió gyűlt össze Levente kezelésére.

Levente édesanyja a Facebookon mondott köszönetet minden adományozónak.

Kedves Mindenki, aki velünk együtt küzdött a célunkért!

Összegyűlt Levente gyógykezelésére a 700 millió forint, mely támogatásért nagyon hálásak vagyunk. Nem találunk szavakat erre a csodára! Angyalok vagytok mind, egytől-egyig!

KÖSZÖNJÜK! 

Az összefogás csodákra képes, szó szerint megmozdult az ország és a nagyvilág Levente Lépteiért! Kérjük ezután is viseljétek szíveteken a segítségre szorulók sorsát, támogassátok őket lehetőségeitekhez képest. Tettük ezt mi is eddig és tenni fogjuk ezután is.

Segítsünk egymáson! Gyakran már a segítő szándék is erőt ad annak, aki egy nagy célért küzd – főleg ha a gyermekéről van szó!

Levente sorstársainak szüleit kérjük, hogy juttassanak el hozzánk egy-egy fényképet, az elérhetőségeiket és megosztjuk az oldalon – ezzel megpróbálunk segíteni a támogatók felkutatásában.

Kérünk mindenkit, hogy segítsétek a többi beteg kisgyermek életét is adományaitokkal jobbá, szebbé tenni. Igyekszünk minden üzenetre, kérdésre válaszolni a napokban, türelmeteket kérjük. Az eddig meghirdetett, megszervezett sütinapok, kávéadományok, civil licitek, gyűjtések eredményeivel -amennyiben úgy gondoljátok-Levente rehabilitációját támogathatjátok az Összefogás Levente Lépteiért alapítványon keresztül.

Kérjük, hogy új rendezvényt, gyűjtést, licitet Levente számára ne indítsatok! Szülőként továbbra is szeretnénk mindent megtenni annak érdekében, hogy álmunk megvalósulhasson, láthassuk Levente Lépteit és teljes életet élhessen.

Levente életét az érdeklődők továbbra is nyomon követhetik majd az oldalán keresztül, beszámolunk a gyógykezelés fejleményeiről, Levente első Lépteiről

Forrás: Blikk

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Sikeres felépülést Leventének, Zentének és minden beteg kisgyermeknek. Az élet legnagyobb tragédiája ha egy csöpp kis élet betegséggel kell, h küzdjön, h úgy élje az életét, főleg akkor ha van gyógymód rá, csak pénzkérdés az egészsége. Az öröm, h megoldódott ez most a két kisfiú esetében mégis szomorúság, mert ez csak egy összefogás eredménye és nem a világ legtermészetesebb módján, állami egészségügyi támogatásból valósult meg. Mióta nincs TB kassza, az egészségügy terén minden szrrá vált, pedig fizetjük azóta is, a határontúl épül és szépúl belőle...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.