Gergő a kampányban határozott kijelentéseket tett. Egyrészt azt, hogy leállítja a múzeumi negyed építését a Városligetben, másrészt, hogy nem járul hozzá újabb sportberuházáshoz, amíg nincs minden kerületben CT. Ez utóbbit nevezte közérthetően stadionstopnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pedig nem is anyós,

de nálam Gergőnek már két sárga-lapja van

Az elsőt akkor kapta, mikor Tarlós NER-társnak dupla lelépési pénzt szavaztatott meg, sőt belengette, hogy díszpolgárságot is szán neki.
A másodikat pedig a napokban, mikor átnézés nélkül kiosztotta a derék Tarlós NER-társ & Co. által javasolt „Pro Urbe Budapest Díjakat” és a „Budapestért Díjakat”. Sőt teljes szívéből gratulált a díjazottaknak.
Mint mondta „Budapest jövője szempontjából a két legfontosabb dolog; az, hogy ez a város legyen zöld és szabad”. Valamint „ahhoz, hogy Budapest zöld legyen elkötelezettség, okos döntések … szükségesek”!
Nos ezen döntéseiről azt kell mondjam – jóindulattal fogalmazva – zöldségek!
A Tarlós dolgot nem kell mondanom, ami pedig a plecsni-osztást illeti erősen véleményes, sőt az új dísz-pintyek mindegyike, különösen Schmittné Makray Katalin durva. Ami pedig a Budapestért díjakat illeti Habony barátja és ügyvédje, vagy a Szolnoki Szigligeti Színház vallottan Fideszes kötődésű igazgatója is erősen véleményes, azonban Szöllősi György, a Magyar Sportújságírók Szövetsége elnöke, a Nemzeti Sport-csoport főszerkesztője (aki + a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia kommunikációs igazgatójaként dolgozott. 2014-ben nevezték ki az alakulófélben lévő Puskás Intézet igazgatójává) egyenesen vérlázító!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.