Ja, azt tudtátok, hogy kétféle gofri létezik? Az egyik a lille-i gofri, ami amőba alakú, érezhetően töményebb cucc, aminek van cukor a tésztájában. A másik pedig a brüsszeli gofri, ami négyzet alakú, cukormentes a tésztája és ropogósra van sütve. A brüsszelit kóstoltam és azt kell mondjam parádésan jó. Van mindenfajta feltét. Mutatom is milyen a tejszínhabos-epres bourbon-vanília fagylalttal. - 40Plusz.hu

Forrás: 40plusz.hu
Feltöltő: asr
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.