Először szólalt meg nyilvánosan az Ismerős Arcok énekese, Nyerges Attila október 9-i motorbalesete óta – szúrta ki a 24.hu.

"Hülyegyerekek” – üzent az Ismerős Arcok énekese a dalát kritizálóknak

Nyerges videóüzenetben reagált a Puskás Arénás botrányra, ahol a Nélküled című dal alatt nem állt fel az indexes újságíró, majd ezt jól meg is írta.

Nyerges Attila arra nem tért ki, hogy az újságírók elleni támadásokat elfogadhatónak tartja-e, de ironikusan megköszönte a hvg.hu publicistájának és a Belmondo énekesének is, hogy leszólta a slágerüket, akiket hülyegyereknek nevezett.

„Azt a rengeteg jókívánságot sem fogom elfelejteni, amit kaptam üzenetként. Nem fogom elfelejteni Hont Andrásnak sem, hogy az általatok talán legjobban kedvelt dalunkat giccses szarnak nevezte. Meg kell köszönnöm Czutor Zoltánnak is, aki szirupos fingszagú nemzeti romantikának nevezte szintén ezt a dalunkat. Lényeg, a lényeg, én november 29-től, most péntektől színpadon állok, Pécsen kezdek, és ezentúl bármit írok, igyekezni fogok, hogy azokat a dolgokat olyan művészi magasságokba tudjam emelni, amit ez a két nagyszerű férfiú elvár tőlem. Hülyegyerekek.”

- üzente a Nélküled című dal szerzője.

Nyerges a Story magazinnak adott interjújában azt is kijelentette, szerzeménye 

egy új Nemzeti dal lett.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nemzeti dal csak egy van! Arról viszont le maradtál kicsit.
advocat
És kik ezek az Ismerős Arcok? Még az életben nem hallottam róluk. Biztos az én hibám! És ha ott lettem volna a Népsadionban/Puskás Arénában, azt hiszem nem álltalm volna fel. Nem a Himnusz "ment". Basszus, hülyegyerek vagyok?
namihami
Hát igen, minden cigány a maga lovát dicséri. Az atlétikai stadionhoz is ezt fogják lejátszani vagy fizetnek egy újért? Ha belefér az addig ki tudja mennyire dráguló (bocs. nem dráguló---""úszóvbsedő"") költségekbe.
Tessék mondani, az Ákos vagy a Demjén már nem az udvari zenész?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.