Kósa a Fidelitas kongresszusán azt mondta, a zsidóknak talán jól is esett a nyilast megszavazni a Hajdú-Bihar megyei közgyűlésben.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
még a csoda-rabbinak sem tetszett, bár azért egy tövig benyalásra ismét odaragadtatta magát! =))
simmering73
"Más embertől meglepő lehet ez a megfogalmazás, de Kósa mondhat bármit, neki már úgyis mindegy, beárazták őt a Fideszben és a Fideszen kívüli világban is. Tudják róla, hogy azért tartják a Fideszben, mert kell valaki, aki azok nyelvén is képes megszólalni, akik olyan egyszerűek, mint a faék, és a tagolt mondatok túlságosan bonyolultak volnának számukra."
kanadaihirlap.com/2019/12/01/kosa-lajos-zsidozott-a-fidelitas-kongresszusan/
Sikari jót derült, mert ő is eccerű, mint a faék.
csak úgy....
@Shikari: akkor úgy voltál a lalival,mint mi veled.
rajtatok muszáj derülni.- vagy szomorkodni?
Lepényleső
...ha így volt,az azért szomorú mert kénytelenek voltak a kisebbik rosszat választani,a legalább két jó közül?
nezelodo
Szegény Lala, jól kibabrált vele a Karolina nővérkéje, amikor csalással valakit csinált belőle amikor kivirágzott a narancs, ahelyett, hogy maradt volna az ami addig volt. A senkiket nem figyeli senki, mekkora marhaságokat képes mondani, és nyugodtan játszhatna a porban most is azzal, amire nem nagyon van szüksége odahaza. Megspórolhatta volna a huszi-tuszikat, meg a milliárdos csengeri magánasszonyt, meg a Svájcba való kísérgetését és sok más, csak vele megesett és általa elkövetett marhaságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.