Újabb képpel jelentkezett a miniszterelnök advent második vasárnapján.

Orbán Viktor már a nyolcadik, sorszámmal ellátott bejegyzését tette ki a közösségi oldalára december elseje óta. A miniszterelnök rendhagyó adventi kalendáriumában most egy adventi koszorú látható.

Íme:

Forrás: Origo, Blikk

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Pegero: tegnap, 23:30; Az Orbán nevű nem ám meszelt falak közé költözik a Várba mert a félisten sehová sem költözik, a Cinege utcában igen jól érzi magát (szerencse, hogy azt is mi fizethetjük) -, hanem aranyszállal és selyemmel átszőtt tapéták közé. Állítólag 362 millió forintunkba került az, hogy 3,3 millió magyar miniszterelnöke a kurvadrága selyemtapétával harmonizáló függönykompozíció (isten bizony így van a közbeszerzési tájékoztatóban), hokedli és lábtartó zsámoly, vagy mi a búbánatos franc közepén trónolva zabálja a marhapörköltet egy szál villával és kézben tartott uborkát harapjon hozzá hersegve. Mert a kicsi Viktort szerető szülei seprűnyéllel verték, ha nem aranyszálas selyemtapéták között múlatta az időt. Az Orbán nevű ember valójában az angol anyakirálynő, csak még nem merték ezt nekünk elárulni. Amennyiben mégsem, fel nem foghatom, hogy fér rá a pofájára ez a végtelen rongyrázás egy döglődő országban. Azt főleg nem értem, hogy azok, akik rajonganak érte – nem, nem a politikusi teljesítményét tartják nagyra, nem az emberi nagyságát, a szellemi képességeit, a gondolkodásmódját tisztelik -, akik ájultan zuhannak a macskakőre, valahányszor a bálvány böfög egy öblöset, hogyan képesek egyszerre több, a végtelenben sem találkozó párhuzamos valóságot kezelni.
Nem zavarna engem az aranyozott selyemtapéta, ha nem lenne olyan idős ember ebben az országban, aki a tulajdon otthonában hal meg azért, mert nincs, aki befűtsön, nincs, aki enni adjon neki. Nem zavarna az sem, ha Orbán kanállal zabálná a ránotthúst, ha nem lenne olyan ember az országban, akinek 22 800 forintból kell vegetálnia, miközben beteg, rokkant és sem dolgozni nem tud, sem kiállni a saját érdekei mellett. Nem érdekelne, hogy az ország miniszterelnöke nem tud késsel-villával enni, hogy felmosórongyot gyűr a nyakába zabáláshoz, ha mindenki lehetőséget kapna az emberhez méltó életre ebben az országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.