A Szegedi Törvényszék másodfokon bizonyíték hiányában felmentette a Szeviép-ügy vádlottait pénteken.

Az útépítéssel, vízépítési létesítmények kivitelezésével és magasépítéssel is foglalkozó – már felszámolás alatt álló – Szeviép Zrt. egykori vezetőit az első fokon eljáró Szegedi Járásbíróság tavaly novemberben a hitelezők kielégítésének meghiúsításával elkövetett, különösen jelentős mértékű tényleges vagyoncsökkenést eredményező csődbűntettben mondta ki bűnösnek. Az elsőrendű vádlottat ekkor öt év két hónap fogház-, a másodrendű vádlottat hat év börtön-, a harmadrendű vádlottat öt év két hónap börtönbüntetéssel sújtotta a járásbíróság.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@ómió: Erre inkább az a közmondás illik, hogy ahol nincs, ott ne keress - különben pofára esel - vagy valami ilyesmi. :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@nemkati: Ja! Pont', ahogy Kispesten! Ott még "önbevallásra sincs", ugye!? Vagy csak vakoknak és érintetteknek?
nemkati
@ómió: A közétkeztetési pályázatra gondolsz? Abban lesznek még fejlemények, de nem biztos, hogy olyanok, amiken kárörvendezhetsz.
ómió
@nemkati: A történtek kárörvendésfüggetlenek. Egyébként Lackner efftárs "exkluzív monológjára" utaltam, amihez se kárörvendezés, se magyarázat nem szükséges. Az "van"!
nemkati
@ómió: Emlékszel még a Borkai botrányra? Napokig mentegették fideszék, próbálták magányügynek beállítani a szexjachtozást, és minden korrupciós ügyét a félrelépéssel takargatni, aztán mikor nem volt már más lehetőség, nagyon szépen megkérték, hogy lépjen ki a fideszből. Később pedig a vállukat vonogatták: nem tehetünk róla, hogy a szavazók megválasztották, dehát jó polármester volt.
Lacknert az MSZP kizárta a pártból, a kerület mégis képviselőnek választotta. A két ügy némileg hasonló. Mégis, Borkai viselt dolgai után senki nem nyomoz. A fia ellen igen, mert az kisebb disznóság mint az apjáé, Borkai szépen elsunnyoghat.
De itt most nem erről, hanem arról a Szeviép ügyről van szó, amiről kiderült, hogy nem ügy.
ómió
@nemkati:Hogyne emlékeznék! Kurvázott egy sort és ennyi. Kilépett a Fideszből, mert nyilván "felkérték" rá, utána meg a polgármesterségről is lemondott. Ezerrel próbáltátok ugyan a korrupciót is ráhazudni, de arra semmi bizonyíték. Lacknert viszont "fel se ismertétek", csak választás után, majd ezután zárták ki a bolsik, de máig is az önkormányzatban osztja az észt meg a "visszaosztandót"! A Szeviépnél meg alvállalkozók sora kifizetetlenül csődölt be - úgy látszik a pénz "párolog" is, leginkább bolsi kezekben - de ez nálatok, bolsiéknál "nem ügy"! Nyilván megszokott!
nemkati
Szánalmas, ahogy a Fidesz sarát más sarával takargatjátok. Borkai korrupciójára semmi bizonyíték? Nem is vizsgálja senki, az ellenzéken kívül, és az ki is derült, miket csalt a haverjával az Audi földjeivel és más disznóságaival. Mondom, csak a ku.vázást emlegetitek mind, pedig oltári csalások voltak. A Szeviépnél meg bíróság mondta ki, hogy nincs ügy, mégis azon lovagolsz. Így vitaképtelen vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.