A karácsonyi előtti időszakban talán még a szokásosnál is jobban foglalkoztatja az emberek bőrszíne a fideszes aktivistát. Bár zsúfolt mezőnyben indul, de egyértelműen Bayer Zsolt a magyar nyelvű rasszista gyűlöletkeltés megkoronázott királya. A rasszista véleményújságírásnál is két iskola van, a hosszan felépített, részletesen érvelős, és a rövidebb, inkább egy szűkebb témát vagy jelenséget lendületesen közelítő típus. Bayer korábbi munkái mint a "Cigányliszka" az "Ugyanaz a bűz" vagy "Ki ne legyen" inkább az első kategóriába tartoztak, míg a fideszes aktivista Bádog nevű oldala viszont a második típushoz sorolható, ahol Bayer a lehető a legkevesebb betűbe a lehető legtöbb gyűlöletet próbál besűríteni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Le fogom köpni a sírodat te náci patkány, de szerintem sokan lesznek!
RonaGyuri
családilag egy mocskos rasszista/antiszemita tróger
SystemError
Fidess keresztény Bayer fajtárs adventi naptár...csak meghitten! :) Jönnek rá a 12 órás bérnácik azonnal, mint légy a szarra!
Bizonyára ezzel a stílusos ajándékkal kedveskedik majd a fa alatt kebelbarátjának, akinek véleményszócsöve is egyben..:)
SystemError
@RonaGyuri: Buta emberek tiszavirág parádézásának szimbóluma lesz csak nyugi...főleg Polt után..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.