A legalább négygyermekes anyák január elsején életbe lépő szja-mentessége az átlagkeresetet alapul véve évi 500-600 ezer forintot hagy az érintett családoknál – mondta Kutassy Jenő, a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnökhelyettese szombaton az M1 aktuális csatornán.

A kormány családvédelmi intézkedéseit méltatta a köztévén a nagycsaládosok elnökhelyettese

A műsorban elhangzott, hogy eddig csaknem százezer család igényelte a családvédelmi akcióterv valamelyik támogatását. Január elsején pedig életbe lép a nagyszülői gyed és a legalább négygyermekes édesanyák szja-mentessége.

Kutassy Jenő hangsúlyozta, hogy

a kormány családvédelmi intézkedései segítenek leküzdeni a gyermekvállalás "anyagi és gondolkodásmódbeli akadályait" is.

A légnépszerűbb támogatási formák között a családi otthonteremtési kedvezményt (csok), a babaváró kölcsönt és a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását emelte ki.

Közölte, a nagyszülői gyed a szülők munkába állását is támogatja. A NOE elnökhelyettesének álláspontja szerint ennek a lehetőségnek a szülők és a nagyszülők is örülnek.

A legalább négygyermekes édesanyák szja-mentessége az átlagkeresetet alapul véve évi 500-600 ezer forintos többletforrást is jelenthet a családoknak – ismertette Kutassy Jenő.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A négy gyerekes családok általában nem a ti lázálmotokban megjelenő átlagkeresettel rendelkeznek. A ti családvédelmi intézkedéseitek egy orosz rulett. Igaz, nyalóka?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@CsipkeRózsa:Megtette azt helyetted annak a "közösségnek" a kormánya, amelyiknek a szekerét máig is tolod!
fahrenheit451
A hülye is tud gyereket csinálni...
Aki a pénz miatt csinál gyereket az meg is érdemli! Mit? Hát ez az!
CsipkeRózsa
Nem vagyok olyan erős, mint te, nem tudok szekeret tolni. Egyébként, ha nem tudsz valamit, akkor ne állítsd: nem tudom, ki az a bolsi közösség.
CsipkeRózsa
@CsipkeRózsa: Előzlő @ómió: -nak szól.
Kookas
@ómió: ti nemzetes nárciszok balosoztok .meg súgom csak neked kiszkönyvem és pártkönyvem se volt nem húgy mint nektek és az ss vezékarnak.
ómió
@Kookas:Nem kell ahhoz kiszkönyv meg pártkönyv, hogy valaki - mint te - de genere bolsi legyen és ugyanazokat a hazugságtirádákat szajkózza, mint ők! Ennyit azért már vérbolsiként is illene tudnod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.