Bár Orbán Viktor eddig mind saját képviselői, mind a külvilág felé úgy tett, mintha minden rendben lenne a Fideszben, az önkormányzati választási kudarc tanulságait valójában már levonta és a héten el is kezdi megosztani az érintettekkel. A jövőben információink szerint nem lehet választókerületi elnök, akinek kormányzati tisztsége is van, hogy minden jövőbeli képviselőjelölt csak a körzetére összepontosítsa az energiáit.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Majdnem egy igazi mission inpossible

Egyes potentátok értelem-pislákolónak tűnő gondolatairól

Nem csak a cím blőd, de a felvetések nagy része is az. Ezzel kell kezdenem a hozzászólásomat a „Mindenki szeretné már tudni, hogy Orbán felfelé vagy lefelé fordítja-e a hüvelykujját” című opushoz. Értem én, hogy a választási potentátokról van szó… na de hagyjuk messzire vezetne, maradok a cikk egy gondolatánál. Amit állítólag egy választókerületi elnök mondott:
„néha azért értelmes dolgokat is kellene mondanunk, és az érettséginél magasabb végzettséggel bíró választóinknak kitalálnunk valamit” – hangzik a gondolat.
Nos annak, hogy valakik értelmes dolgokat – még ha csak is =)) – tudjanak mondani, ahhoz értelemre lenne szükség. Aminek azért erősen híján vannak, sőt valójában ennek megítélésében sem igazán jeleskednek.
Külön tetszik a fogalmazás „az érettséginél magasabb végzettséggel bíró”, ami – ha értelemmel bírók lennének még fricska is lehetne – pikánsan hangzik az idei kinevezések függvényében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.