Azt írja, ő érti Niedermüller szavait, pedig fehér, keresztény, heteroszexuális férfi.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nem tudom elhinni, hogy tényleg ekkora problémájuk van a szövegértéssel. Szerintem külön embereik vannak arra, hogy szemezgessenek a nem fideszes nyilatkozatokból, cikkekből, kizárólag egyetlen szempont alapján: mibe lehet belekötni, tekintet nélkül arra, hogy mi volt a tényleges mondanivaló. Niedermüller Péter nem csak rémisztő képződménynek nevezte a fehér, heteroszexuális keresztényeket, hanem kapcsolatba hozta őket a fehér nacionalistákkal is, akiknek hírhedt tagjuk például a rengeteg kegyetlen terrorakcióért felelős Ku-Klux-Klan is. Sompolyog a polgárháború, kiragadnak, kiforgatnak hülyítenek, hergelnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Klubtag: A tüntetés aktív résztvevői a 64 vármegyések, akik a HVG és a 444 újságíróját is fizikailag inzultálták, és Niedermüller Péternek döglött patkányt adtak át - hivatalosan - a polgármestert patkányként ábrázoló plakátok apropóján.
A fidesz vidékről buszokkal hozatott tüntetőket.
Addig feszítik a húrt, amíg az EU vagy akár az ENSZ beavatkozását kell kérnünk a polgárháború elkerülése érdekében.
Klubtag
@Nyírfa: ...na ja, és nyilván az EU néppártja lenne az, amelyik a leg"gyorsabban" és a leg"karakánabbul állna ki a fidesszel szemben a magyarok érdekében, nem lenne ez más most sem, mint ahogyan zajlott 56-ban...:o(((
Nyírfa
@Klubtag: Hát, nem igazán a Néppárt járt az eszemben, de az EP-hez fordulhatunk. Gondolom, a Néppárt sem maradna tétlen, ha itthon elfajulnának a dolgok. Most már kíváncsi is vagyok, Orbán meddig merészkedik, és hogy ki-mi fogja megállítani.
Abban egészen biztos vagyok, hogy az ő számára nagyon rossz vég készülődik.
Eladott Ország
@Nyírfa: tegnap, 19:32; Remélem, hogy a bűnöző csúti cigány az áristomban fejezi be ámokfutását, vagyonelkobzással együtt, népes pereputtyával és oligarcháival.
Nyírfa
@Eladott Ország: Gondolom, Csányi vagy a honvédség valamelyik gépe elő van készítve a menekülésre neki és a kiváltságosainak. De, egyrészt élhetünk a kiadatási kérelemmel - nagy szégyen lenne a számára - , másrészt a távozás egyenlő a beismeréssel.

A másik verzió a tábora hadrendbe állítása, de ezt azért még meggondolja, mert ez csúfosabb befejezése a politikai pályafutásának, mint az, hogy mártírnak állíthassa be magát, amivel egy ideig még megoszthatná a közvéleményt.

A legigazságosabb az lesz/lenne, ha börtönbe kerül - nem parkettásba - , és valóban sor kerül a teljes vagyonelkobzásra.
A kérdés csak az, hogy a zárkából tud-e befolyást gyakorolni a híveire - beleértve egyes üzleti köröket is -, tud-e politikai akciókat szervezni, bevonni a kisded játékaiba KGB-s , azeri, kínai, török, arab ügynököket, Veszélyes ember - közveszélyes, s bár nem értékelem túl a képességeit, a bosszújával számolnunk kell, amíg csak él.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.