Soha nem felejtik el a kézilabda-játékost, akit tizenegy évvel ezelőtt gyilkoltak meg.

Marian Cozma meggyilkolásának évfordulójára emlékeztek Veszprémben

Összesen háromszor szúrták meg késsel, az egyik a szívét érte, ebbe halt bele a kórházba szállítását követően. Rajta kívül, a segítségére siető klubtársai közül még két légiós szenvedett sérüléseket: a horvát Ivan Pesicet (30) vesén szúrták, a szerb Zsarko Sesumot (33) pedig fejbe rúgták.

Cozma emlékét egy szobor őrzi a Veszprém Aréna előtt, az évforduló alkalmából a gárda jelenlegi játékosai koszorúval és egyperces néma csenddel tisztelegtek. A keret tagjai a megemlékezést követően utaztak el Németországba, ahol holnap (Sport1, 19) a Kiel vendége lesz a Bajnokok Ligája aktuális fordulójában az együttes. A mérkőzés a csoportelsőség szempontjából különösen fontos, ezért a veszprémiek mindenképpen szeretnének idegenben bravúrt elérni.

– Mindenki tudja, hogy mennyire nehéz Kielben játszani. Az Európa-bajnokság utáni első néhány mérkőzésen remekül teljesített a német csapat. Harcolni fogunk a győzelemért és a csoport első helyéért. Mindenki egészséges, megpróbálunk nyerni – fogadkozott David Davis (43), a magyarok spanyol vezetőedzője.

Forrás: Blikk

Kép: Facebook/Veszprémi Kézilabda

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Oposit
@Pegero: Mit éreznek? Élnek mint Marci Hevesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.