A Győri Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint, a képen látható ismeretlen fiatal nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2020. január 18-án 16 órakor Győrben, egy bevásárlóközpont egyik üzletének próbafülkéjében őrizetlenül hagyott női táskát, valamint a benne található személyes iratokat, mobiltelefont és készpénzt tulajdonított el. A tolvajról a biztonsági kamera felvételt készített.

Ez a nő lenyúlt egy táskát

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Cikk- és címlapkép: police.hu

(police.hu)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

luiz
Elég bátor, hogy csak úgy elvisz egy örizetlenül hagyott táskát, és ha bomba van benne? Miért nem szólt a biztonságiaknak, hogy talált egy gazdátlan táskát? Nem néznek az emberek elég akció filmet!
Borsodi
Ez a nő egy táskát nyúlt le? Ha politikus lenne csak megőrzésre vette magához és keresi a gazdáját.Ha milliárdokat nyúlt volna le nem látnánk a képét.
Eladott Ország
"Ha keveset lopsz tolvaj vagy, ha milliókat akkor politikus." (Hofi)
i.pinimg.com/originals/4c/b1/4e/4cb14e18a00cc48eae3ce1d61a2576ac.jpg
"Beszerzési áron vette." ( Hofi )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.