Rajongásig szerette a lányát az az édesapa, aki végső kétségbeesésében úgy döntött, bármit is érez gyermeke iránt, kioltja az életét.

Azért ölte meg a mozgásképtelen lányát, mert már nem tudott gondoskodni róla

A 78 éves Sz. László a Blikk információi szerint azért döntött így, mert mozgásképtelen, súlyosan sérült lányát senki nem látta volna el, ha őt legyőzi a gyilkos kór.

Az apa a tette után megpróbált magával is végezni, terve azonban nem sikerült, unokája az utolsó percben rátalált. László jelenleg az intenzív osztályon fekszik. Apa és lánya búcsúlevelet is hagyott, amelyben – tudomásunk szerint – leírták, hogy együtt döntöttek a halál mellett.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Érthető az apa és lánya tette. Ki gondoskodna úgy róla mint a szülő?
vacsi
@1magyar: Nagy valószínűséggel, ha az édesapa meghal, akkor a lányáról senki nem gondoskodna, és ezt ők is tudták. A lány korábban volt otthonban, de hazavitték - nyilván meg volt az oka. Borzasztó tragédia, de nekem úgy tűnik, ez volt a legjobb megoldás.
namihami
@1magyar: @vacsi: Nincs mit hozzátenni a leírtatokhoz.
Apaként és nagyapaként elképzelni se tudom, hogy micsoda elkeseredés és kilátástalanság vihet rá egy szülőt egy ilyen tettre. És (szerintem) úgy járt rosszabbul, hogy még életben is maradt. A hátralevő életében (???) egy békés pillanata nem lesz. Az unoka inkább kiszúrt vele, mint jót cselekedett.
Le kell folytatni a vizsgálatokat és minden egyebet ellene, hiszen embert ölt. De a tudat, ami vele marad, nagyobb büntetés lesz a számára, mint akármekkora börtön. És (lehet nincs igazam), de most kellene egy nemÁder, aki akármilyen büntetés esetén is, de teljes mentességet ad ennek a szerencsétlen apának. Aki nagyobb tettet hajtott végre, mint amit mi felmérni tudnánk. Ennek az embernek már élete végéig meglesz a vezeklése, börtön és egyéb hasonló nélkül is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.