A képviselő egy „Stop propanda”-feliratú táblát lógatott be Kövér László feje fölé. Kitiltották, aztán jött a következő tábla.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elfogtam egy levelet

Bár tisztelem a rendezői munkásságát és hellyel közzel – sajnálatos sok közzel – a színészi tehetségét sem kétlem -, de többrendbeli személyes – istenem egyik gyönyörűbb volt, mint a másik – utálatom okán nem kedvelem, de most lenyúlom a műfaját.

Kövér köteles Laca levelét megírta. könnyek nélkül – egy ilyen régi komcsi, libsi + NER-társ már nem sír - bár telesírta: Ifjú – legalább is hozzám képest, igaz én annó sem voltam igazán fiatal, mert rövidre sikerült a KISZ-e csillogásom, s jött az MSZMP-s feladatok áradata, ahogy most is. Ja most más van a cégtáblán. Ahogy öregszem egyre inkább zavar, hogy csupa régi elvtárs vesz körül - mostanság már annyira nem barátom!
Mint tudod – bár te nem jogász vagy csak állatorvos, így inkább a lelkünkhöz értesz – hoztam egy rendeletet mely szerint „ kitilthatom a képviselőt a parlamentből, 30 napra, aki az ülés, a vita vagy a szavazás menetét akadályozza. ”! Azt viszont én mondom meg – persze objektíven -, hogy ki, mikor és mivel akadályoz!!! =))
Hogyan, hogy a 90-es ével első felében??? Hagyjuk! Az akkor volt! Fiatalság bolondság, no meg „Quod licet Iovi, non licet bovi”! Mondja állítólag a latin! Én oly korban lettem jogász mikor ezt már nem kellett érteni!
Egyébként is, akkor és ott a mocskos zsidó Soros által gerjesztett világuralmi hatásaként a gaz liberális köd ült szemünkön! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.