A független országgyűlési képviselő már most jelezte Rogán Antalnak, hogy megtekintené majd a nemzeti konzultációval összefüggő dolgokat.

Facebook-oldalán jelezte Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő (az LMP volt társelnöke), hogy az Orbán Viktor által pár napja a köztudatba dobott új nemzeti konzultáció kapcsán ismételten megpróbál betekinteni majd a leadott ívekbe.

Hadházy Ákos bejelentette, az új nemzeti konzultációba is megpróbál betekinteni

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Az új konzultációban – mely várhatóan tavasszal jön – több témát ölelnek fel, többek közt a bírói korrupció, valamint a gyöngyöspatai szegregált oktatás miatt romáknak megítélt kártérítés ügye is szerepelni fog benne.

Hadházy a Facebook-oldalán azt írta, hogy 

ismét „nemzeti konzultációba” kezd a kormány, vagyis leveleket küldenek ki minden háztartásba, amelyekben kérdéseknek álcázva hergelik a népet az új ellenségek ellen. De vegyük észre, hogy szintet léptek: ma már nem a távoli Brüsszel vagy egy idős amerikai milliárdos az ellenség, ma már a saját népe egyes csoportjai ellen, egészen konkrétan a cigányság és a bírói kar ellen uszít a kormány. Aztán majd azt hazudja, hogy X millió ember támogatja ebben.

Bejegyzésében arról is megemlékezett, hogy 2017-ben egy másik nemzeti konzultációnál (Soros-terv) Szél Bernadettel, az LMP akkori másik társelnökével több olyan telephelyet is meglátogattak, ahol a konzultációs íveket dolgozták fel.

Hadházy szerint 

gyorsan kiderült, hogy méretes kamu volt a kormány által kommunikált 1,7 millió ív,

mivel a legtöbb doboz, ami a bejegyzésben található fotón látszik mögöttük, az üres volt.

Hozzátette, mivel ennek hangot adott (tudniiilik, hogy kamu a konzultáció), feljelentették őt. Ám azóta mindössze egyszer hallgatta ki őt a rendőrség tanúként, az ügy pedig szép csöndben elhalni látszik.

Mivel jön az újabb felvonás, levélben fordulok Rogán Antal propagandaminiszterhez, hogy betekintést kapjak a mostani ívek feldolgozásának minden fázisába, a postától az adatok rögzítéséig. A szájzártörvény miatt ma már nem mehetek be csak úgy (mondjuk az előzö esetben sem mehettem be, akkor törvénytelenül akadályoztak, azóta hoztak erre törvényt). De ha a kormány megtagadja a betekintést, azzal nyíltan elismeri, hogy kamu az egész és csak az adófizetők pénzét pocsékolják a propagandagépezet újabb mocskos húzására

- olvasható a bejegyzésben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Lehet, hogy a lókuruzslás is tuti válaszokat tud rá?
Aki Én
@ómió: Nem hiszem, hogy Hadházy válaszolna erre a félrevezető, semmire sem jó de drága bohóckodásra. Ez nektek, alulképzett bolsipártiaknak lett kitalálva, meg a közpénz lenyúlásra.
Az elsőben pl. olyan kérdéseket kaptatok, amiben már a kézhezvételkor született döntés. De, no problem:
ómió
@Aki Én: A bohóckodást a saját bolsi bandatagod, a lódoktor művelte, legpregnánsabban a TV székházban meg a parlamenti "transzparensével"! A kérdésem ehhez méltó volt: valahogy csak "fel kell érni" hozzá!
Béla333
Majd hazudnak, manipulálnak valamit a Rogán féle minisztériumban, elvégre a maffia kormány ezért tartja Rogánékat.
Máshoz úgysem értenek, csak a hazudozáshoz...
durbincs
@Aki Én: virítson már ? még ha nehéz is a repedt agyával ?Azt még jó hogy udvari-budin született,de+oxigényhiányosan ?
@SystemError: maga Ballonkabátos Pedofil ? kigyúrt kopaszok szoptatója ? szülei szomorítója ? gyermekek megrontoja ?
@SystemError: ezekkel a tagokkal szívatták a sitten ?@csak húgyós...: @Nessy: @Pálinkás Pál: @human: ,?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül - az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: a 2in klónók ?
mint @Aki Én: maga ma, rettenet cudarul buta ? na meg a társai Klónbányáról ?...
@solidedge: amaga szerencséje meg ? az igen repedt agya ? látványosan ? mint csak a lent soroltak ?
@Eladott Ország: na befutott az Echo-Tv- s is, ki csak hajnalig nézi ? azt most reggel + dől belőle az 50 IQ-s hülyeség ?
persze 1 bánya I-P-rül az előző fent nevezett 50IQ-s hulladékokkal ? @simmering73: @Mirabilis: @nezelodo: 3in klónók ?
@nezelodo: ha maga a bányába A "Sarki - Fény" ? akkor milyenek lehetnek a többiek ?
@Clavigo: @ila51: @Eladott Ország: @nusika: @Szeparepa2: @simmering73: @Peller Anikó: @Sámannus: ?@kishonda: @cikicakk55: @Borsodi: @Eladott Ország: @I Duddits.: @papa.49: ?@Józsipapa.: @Jozefina: ?@kula: ?
@silber13: @karma1: @volvós: @maci0427: @szép új világ: @laja70: @Cicamama55: @bencemacska: @Jozefina: ? @SystemError: @kokopelli: @colibri: @jesz: @dissamy.: @namihami: @tulpan.: @teuton: @nemkati: @Nessy

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.